ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Το πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο του ΣΚΑΪ....«Ξεκινάμε με μία τραγική είδηση. Έφυγε πριν λίγο από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής.


Συγκινημένος ο Δ.Οικονόμου αποχαιρέτισε τον Î’.Λυριτζή [vid]Ο αδελφός μας, ο φίλος μας, ο κουμπάρος μου, ο άνθρωπος που συμπορευτήκαμε για πάρα πολλά χρόνια. Πριν από λίγο έγινε γνωστό από τους δικούς του ανθρώπους και τους δικούς μου ανθρώπους ότι έφυγε από τη ζωή μετά από μία σύντομη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο. Ήταν περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του, είχε προβλήματα τους τελευταίους 2-3 μήνες και δυστυχώς πριν από λίγη ώρα κατέληξε».
Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Οικονόμου ανακοίνωσε τον θάνατο του συνεργάτη και πολύ καλού του φίλου, εμφανώς συγκινημένος.
«Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπήσατε και εσείς όλα αυτά τα χρόνια που συμπορευτήκαμε» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και πρόσθεσε: «Ήμασταν μαζί από το 1989-1990. Συνεργαστήκαμε στις ίδιες δουλειές, είχαμε κοινή πορεία από το 1996 μέχρι πριν από 1-1,5 χρόνο που ήμασταν στον ΣΚΑΪ. Τον αγαπήσατε πολύ, μας αγαπήσατε πολύ ως δίδυμο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, που είναι και δική μου οικογένεια, γιατί ήμαστε κουμπάροι, συγγενείς στην πραγματικότητα. Θα είμαι έτσι και αλλιώς πάντα δίπλα τους».