ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς





PKM-HEADER-press
2/4/2019



Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς θα  πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμού τάφρου στα ερείσματα εκατέρωθεν της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Κιλκίς και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού εντός των γεωγραφικών ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες αφορούν κυρίως στην κοπή χόρτων, τα οποία έχουν αναπτυχθεί τόσο που εμποδίζουν την ορατότητα και μειώνουν επικίνδυνα το λειτουργικό πλάτος της οδού. Οι εργασίες θα δημιουργήσουν στένωση του οδοστρώματος και κυκλοφορία από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κυκλοφορίας στα αμφίδρομα τμήματα της οδού.
Οι παραπάνω εργασίες συντήρησης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία