ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Ανέστης Δ. Μανώλας Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

Υποδεχόμαστε με χαρά στη δημοτική μας παράταξη την κ. Χριστίνα Χαρισοπούλου.

Η κ. Χαρισοπούλου γεννήθηκε στην Καστανιά και έχει αποφοιτήσει από το Λύκειο Αιγινίου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής της σχολής Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, και είναι κάτοχος πτυχίου ECDL.

Εργάσθηκε στο ΚΕΘΙ (“Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας”) του Υπουργείοο Πολιτισμού και τώρα εργάζεται στον ΕΦΚΑ Αλεξανδρείας Ημαθίας.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΙΚΑ Νομού Ημαθίας, καθώς και τακτικό μέλος του υπηρεσιακού και πειθαρχικού συμβουλίου στη διοίκηση του ΙΚΑ, με έδρα την Αθήνα. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλόγου εργαζομένων ΙΚΑ Νομού Ημαθίας, καθώς και αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Άγιος Αθανάσιος” της Καστανιάς.

Κατοικεί στον Κολινδρό και έχει 2 τέκνα.

«Οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται και επιβεβαιώνονται μέσα από τις πράξεις τους. Αποφάσισα τη συμμετοχή μου στα κοινά πιστεύοντας στη ρήση του Πλάτωνα “Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατωτέρους τους”», δήλωσε η κ. Χαρισοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.