ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε. ΔΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ


«Με καταγωγή από την Καρίτσα ο φίλος Νικόλαος Μπέης συστρατεύεται με τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και θέτει υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου από την Δημοτική Ενότητα Δίου. Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για ένα Δήμο Ισχυρό για Όλους», σημείωσε ο Αστέριος Φαρμάκης, επικεφαλής του συνδυασμού.
«Στηρίζω την προσπάθεια του Αστέριου Φαρμάκη πιστεύοντας ότι είναι το πρόσωπο εκείνο που έχει τη γνώση, την εμπειρία και ικανότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου. Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό της «Συμπολιτείας» και ζητώ να με στηρίξετε γιατί μπορώ να σταθώ στην πρώτη γραμμή διεκδικώντας τους όρους εκείνους που θα μετατρέψουν τον τόπο μας από ουραγό σε πρωταθλητή για ένα καλύτερο μέλλον για όλους», δήλωσε ο κ. Μπέης.
Βιογραφικό Ν. Μπέη
Γεννήθηκε το 1961, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στην Καρίτσα του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Είναι παντρεμένος με την Γλυκερία Πιτσιάβα και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.
Ασχολείται πολλά χρόνια με το εμπόριο ανταλλακτικών Αυτοκινήτων και διαθέτει τουριστικό σκάφος αναψυχής για παροχή υπηρεσιών ημερήσιας κρουαζιέρας με έδρα την παραλία Κατερίνης.
Υπήρξε αθλητής στίβου, ποδοσφαιριστής και Προπονητής ποδοσφαίρου με δίπλωμα Γερμανικής σχολής.