ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΧΑ ΠΑΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ


 Βαγγέλης Λαγδάρης: «Με διαφάνεια και μεθοδικότητα, κερδίζουμε το αύριο»
Η υπεύθυνη στάση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Βόρειας Πιερίας εγγύηση προοπτικής για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού
Όλο και πληθαίνουν τα αισιόδοξα μηνύματα για την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη. Οι ομιλίες της Παρασκευής, σε Καταχά και Παλιό Ελευθεροχώρι συγκέντρωσαν μεγάλα ακροατήρια, κάνοντας την πορεία προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου ολοένα μαζικότερη.
Ο Βαγγέλης Λαγδάρης έδωσε απαντήσεις για τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και περιέγραψε τον σχεδιασμό για την
επόμενη περίοδο μαζί με όσα καθοριστικά έργα έχουν ήδη δρομολογηθεί. Αναφέρθηκε ειδικότερα στα έργα ύδρευσης και άρδευσης, την γεώτρηση που αποκαταστάθηκε στο Παλιό Ελευθεροχώρι και αυτές που ακολουθούν στα γύρω χωριά, καθώς και τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου με τον τηλεέλεγχο, και την ενεργειακή αυτονομία που θα φέρει η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση στον Καταχά.
Η χρηστή διοίκηση που ασκήθηκε την 5ετία που ολοκληρώνεται έχει βελτιώσει την οικονομική θέση του Δήμου, αποφεύγοντας αυξήσεις σε δημοτικά τέλη και απομακρύνοντας τον κίνδυνο επιτήρησης, έχει εκμεταλλευτεί κάθε αναπτυξιακή ευκαιρία, και έχει έτοιμο τον στρατηγικό σχεδιασμό που θα φέρει στον τόπο την προοπτική που του αξίζει. «Εργαστήκαμε με διαφάνεια και μεθοδικότητα, κερδίζουμε το αύριο και τώρα θέτουμε και πάλι την εμπειρία και την γνώση μας στην υπηρεσία των συνδημοτών μας», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.