ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Προεκλογική ομιλία του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ στον Παντελεήμονα Βαγγέλης Γερολιόλιος Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Δίου-Ολύμπου
Συνέχεια χθες 17/05/2019 για την προεκλογική παρουσία του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ και του υποψήφιου δημάρχου Δήμου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου, αυτή τη φορά στον Παντελεήμονα. Μεγάλη η συμμετοχή στην ομιλία, στην οποία αναπτύχθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού προτείνοντας λύσεις στα τοπικά προβλήματα.
Στόχος της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Δϊου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Παντελεήμονα μέσω δράσεων όπως ο ευπρεπισμός της εισόδου και της άμεσης αποκατάστασης του κατεστραμμένου οδοστρώματος στο σύνολο του οικισμού. Επιπλέον η βελτίωση της σήμανσης προς την παραλία, η διευθέτηση του ζητήματος της στάσης του προαστιακού, η βελτίωση του οδοφωτισμού και η υποστήριξη από τη νέα δημοτική αρχή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου μαζί με την μελέτη για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων αποτελούν προτεραιότητες του συνδυασμού για τον Παντελεήμονα.
Τέλος έγινε παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλών του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.