ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Δημοτικής Παράταξης ΣΥΝθεση - Προεκλογική ομιλία του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ στο Δίον


 Εντυπωσιακή έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας από την ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Δίου Ολύμπου, το Δίον έκανε το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία ο Βαγγέλης Γερολιόλιος.
Με θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκαν οι δημότες του Δίου τον υποψήφιο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου που συγκινημένος από την ανταπόκριση και την υποδοχή ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως επέλεξε την ιστορική έδρα του δήμου ως αφετηρία της προεκλογικής του εκστρατείας, σηματοδοτώντας τη βαρύτητα που δίνει η δημοτική παράταξη στην περιοχή που έχει ταυτίσει το όνομά της με την ίδια την ιστορία.
Ακολούθησε η ανάπτυξη του προγράμματος και των βασικών προτεραιοτήτων της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝΘΕΣΗ» για τη δημοτική ενότητα Δίου.

Έκανε εκτενή αναφορά στην εγκατάλειψη που βιώνουν χρόνια τώρα όλες οι κοινότητες σε κάθε δημοτική ενότητα του δήμου, σχολίασε την δημαρχιακή θητεία χαρακτηρίζοντας την κακή, με απουσία οράματος, προγράμματος, συγκροτημένου σχεδίου για την κάλυψη των σημαντικών αναγκών κάθε περιοχής.
Αδιαφορία, εγκατάλειψη, κακές υπηρεσίες, συμπληρώνουν την εικόνα σε κάθε γωνιά του δήμου μας.
Ο κ. Γερολιόλιος συμπλήρωσε: «Ο τόπος μας είναι τόπος με ιστορία μακραίωνη, με εύφορη γη, φυσική ομορφιά και άξιους και εργατικούς ανθρώπους. Ένας τόπος ευλογημένος. Αυτά τα χαρακτηριστικά, εμείς, πρέπει να τα αναδείξουμε, πρέπει να τα αξιοποιήσουμε. Πρέπει - και θα το κάνουμε – να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής και εργασίας των δημοτών, πρέπει να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας πρέπει να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε ο τόπος αυτός να μην έχει μόνο σπουδαία ιστορία, να μην είναι περήφανος μόνο για το παρελθόν του, ΑΛΛΑ να διαμορφώσει ένα παραγωγικό παρόν και να βάλει τις βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον».
Στη συνέχεια ο κ. Γερολιόλιος παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού για τη δημοτική ενότητα Δίου, προτάσσοντας τη μελέτη διαχείρισης επισκεπτών του Δίου για τον αρχαιολογικό χώρο, τον καθαρισμό ρεμάτων, την αντιπλημμυρική θωράκιση, την ενίσχυση των υποδομών καθαριότητας, σήμανσης, ασφαλτοστρώσεων, αθλητικών χώρων.
Η ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.