ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Το παρασκήνιο της μεταγραφής, του 19χρονου Μάριου Σιαμπάνη στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε για το «ζουμερό» παρασκήνιο της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον 19χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Μάριο Σιαμπάνη και τη διαχείριση της υπόθεσης από πλευράς Πειραιωτών, όπως αυτό καταγράφεται από το SDNΑ.

Βοά ο τόπος πως οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 19χρονο κίπερ για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τεσσάρων ετών και πως είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου η επισημοποίηση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο deal αιφνιδίασε πολλούς στην εγχώρια ποδοσφαιρική κοινωνία.
Όχι μόνο επειδή ο νεαρός κίπερ έστριψε το τιμόνι με προορισμό το Ρέντη κι ενώ αρχικά κατευθυνόταν προς το Κορωπί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά και για έναν άλλο εξίσου σημαντικό λόγο.
Πίσω από κάθε παίκτη, παίζει…μπάλα πάντα ένας μάνατζερ. Ενίοτε και περισσότεροι.
Στην προκειμένη περίπτωση πίσω από τον Σιαμπάνη, βρίσκεται το δίδυμο των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς – Ανδρέα Νινιάδη.
Πρόκειται για τους εκπροσώπους κι ενός άλλου τερματοφύλακα η θητεία του οποίου έληξε άδοξα στον Ολυμπιακό.
Ο λόγος για τον Ανδρέα Γιαννιώτη που ως γνωστόν δεν τα βρήκε με τους «ερυθρόλευκους» για την υπογραφή νέου συμβολαίου και τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν, κατέληξε στο σημείο να τεθεί εκτός ομάδας και να γυμνάζεται μόνος στο Ρέντη.
Εκείνο το…άκομψο διαζύγιο είχε ως αποτέλεσμα να ψυχρανθούν οι σχέσεις των Τζόρτζεβιτς – Νινιάδη με τον Ολυμπιακό.
Εσχάτως ωστόσο το μεταγραφικό πρότζεκτ του Σιαμπάνη στην πειραϊκή ομάδα, έφερε (αιφνιδιαστικά) τις δύο πλευρές πιο κοντά και ο…πάγος έσπασε!

«Φύγε εσύ, έλα εσύ»

Για να συμβεί βεβαίως αυτό, χρειάστηκε να γίνει σύμφωνα με το SDNA, μια σημαντική (σιωπηρή) αλλαγή στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της πειραϊκής ΠΑΕ.
Τι είδους αλλαγή;
Τον χειρισμό της υπόθεσης Σιαμπάνη ανέλαβε αποκλειστικά ο Φρανσουά Μοντεστό κι όχι το πρόσωπο εκείνο που λίγους μήνες πιο πίσω συζήτησε με τους εκπροσώπους του Γιαννιώτη και έφτασαν στο σημείο όχι μόνο να μην τα βρουν για την υπογραφή νέου συμβολαίου, αλλά και να «τσαλακωθούν».
Εκείνο το πρόσωπο εντός της πειραϊκής ΠΑΕ, εξακολουθεί να μην είναι αρεστό από πλευράς Τζόρτζεβιτς – Νινιάδη.
Η αλλαγή «χειριστή» και η διαχείριση της υπόθεσης από τον Μοντεστό, επανασύνδεσε τους «Τζόλε» και Νινιάδη με τα παιδιά του Πειραιά κι εσχάτως στέλνει τον Μάριο Σιαμπάνη στον Ολυμπιακό.

Στον…πάγκο

Παρεμπιπτόντως, στην μανατζερική πιάτσα ψιθυρίζεται πως το πρόσωπο που χειριζόταν μέχρι πρότινος τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού όταν πλέον οι συζητήσεις με παίκτες – ατζέντηδες και μάνατζερ πήγαιναν στα νούμερα (βλ. χρήματα, διάρκεια συμβολαίου), θα κάθεται πλέον στον…πάγκο.
Και μετά την μη συμμετοχή στην υπόθεση Σιαμπάνη, παρακολουθεί εξ αποστάσεως (και) τις συζητήσεις – παζάρια των «ερυθρόλευκων» με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ καθώς κι άλλων παικτών – ομάδων με τους οποίους υπάρχει ανοιχτή γραμμή στην Πλατεία Αλεξάνδρας.
Από sdna.gr