ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Μέσο μήκος πέους ανά χώρα: Έχει πραγματικά σημασία το μέγεθος;

 Ποιο είναι το μέσο μήκος του πέους ανά χώρα; Αποκαλύπτουμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Ulster (Βόρεια Ιρλανδία) σε 116 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ποιο θα λέγατε ότι είναι το μέσο μήκος του πέους στη χώρα σας; Έχει σημασία το μέγεθος; Τι νομίζετε;

Πολλές γυναίκες λένε ότι σημασία δεν έχει τόσο το μέγεθος του πέους, αλλά η ικανότητα του άνδρα να το χρησιμοποιεί. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό που πραγματικά μας κάνει να απολαμβάνουμε το σεξ είναι η σύνδεσή μας με τους συντρόφους μας και το πώς μας συμπεριφέρονται, μαζί με πολλούς άλλους παράγοντες.

Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές έχουν προτείνει ότι το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό και μελέτησαν το μέσο μήκος σε διάφορες χώρες. Θα σας πούμε για τις 15 χώρες στον κόσμο με το μεγαλύτερο μέσο μέγεθος πέους, καθώς και για τη χώρα όπου το πέος είναι το μικρότερο.

Επιπλέον, θα απαντήσουμε στην ερώτηση , ποιο είναι το μέγεθος ενός «κανονικού» πέους;

ο μέσο μήκος του πέους ανά χώρα

Ποιο είναι το μέσο μήκος του πέους ανά χώρα; Μια παγκόσμια έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Ulster (Βόρεια Ιρλανδία) διερεύνησε αυτό το ερώτημα . Η έρευνα διεξήχθη σε 116 διαφορετικές χώρες. Τα αποτελέσματά της έδειξαν ότι οι Αφρικανοί και οι Αμερικανοί έχουν τα μεγαλύτερα πέη.

Αν και η μελέτη κατέταξε 113 έθνη, θα μιλήσουμε για τις δέκα χώρες με το μεγαλύτερο μέσο μέγεθος πέους.

1. Δημοκρατία του Κονγκό

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι ιθαγενείς της Δημοκρατίας του Κονγκό είναι αυτοί με τα μεγαλύτερα πέη , με μέσο όρο 17,93 εκατοστά.

2. Εκουαδόρ

Οι κάτοικοι του Ισημερινού βρίσκονται στη δεύτερη θέση, με μέσο όρο 17,77 εκατοστά.

3. Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (δεν πρέπει να συγχέεται με τη Λαϊκή Δημοκρατία) βρίσκεται στην τρίτη θέση. Οι κάτοικοί του έχουν μέσο μήκος πέους 17,33 εκατοστά.

4. Γκάνα

Η Γκάνα, μια χώρα που βρίσκεται στη Δυτική Αφρική, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με μέσο μέγεθος 17,31 εκατοστά.

5. Κολούμπια

Η χώρα της Νότιας Αμερικής βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Το μέσο μέγεθος του πέους εδώ είναι 17,03 εκατοστά.

6. Βενεζουέλα

Μια άλλη χώρα της Νότιας Αμερικής, αν και στην έκτη θέση, μοιράζεται ουσιαστικά τα αποτελέσματά της με την Κολομβία. Πράγματι, σύμφωνα με τη μελέτη, οι Βενεζουελάνοι έχουν μέσο μέγεθος πέους 17,03 εκατοστά.

7. Λίβανος

Οι κάτοικοι του Λιβάνου, που βρίσκονται στη Δυτική Ασία, έχουν μέσο μέγεθος πέους 16,82 εκατοστά. Αυτά τα δεδομένα τους τοποθετούν στην έβδομη θέση.

8. Καμερούν

Οι ιθαγενείς του Καμερούν, γνωστές και ως Δημοκρατία του Καμερούν (που βρίσκεται στην κεντρική Αφρική), έχουν πέη που έχουν κατά μέσο όρο 16,67 εκατοστά.

9. Ισλανδία

Η Ισλανδία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη στην πρώτη δεκάδα. Το μέσο μέγεθος εδώ είναι 16,51 εκατοστά.

10. Σουδάν

Στη δέκατη θέση βρίσκεται το Σουδάν, μια χώρα της Αφρικής. Το πέος τους έχει κατά μέσο όρο 16,47 εκατοστά .

Πέρα από την πρώτη δεκάδα

Ποιες χώρες ακολουθούν την πρώτη δεκάδα; Στην ενδέκατη έως δέκατη πέμπτη θέση βρίσκουμε τα εξής:

  • Τζαμάικα: 16,30 εκατοστά.
  • Παναμάς: 16,27 εκατοστά.
  • Νικαράγουα: 16,26 εκατοστά.
  • Μπενίν (Δυτική Αφρική): 16,20 εκατοστά.
  • Βραζιλία: 16,10 εκατοστά.

Μέσο μήκος πέους

Τώρα γνωρίζετε τις 15 χώρες με το μεγαλύτερο μέσο μέγεθος πέους. Ωστόσο, ποιος είναι ο παγκόσμιος μέσος όρος; Μια ομάδα Βρετανών ερευνητών δημοσίευσε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Urology International. Ανάλυσε το μήκος του πέους περισσότερων από 15.000 ανδρών από όλο τον κόσμο.

Το μέσο μήκος ήταν 13,12 εκατοστά (όταν ήταν όρθιο). Από την άλλη, το μέσο μήκος του χαλαρού πέους ήταν 9,16 εκατοστά. Άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα της μελέτης ήταν ότι το 2,28 τοις εκατό των ανδρών έχουν μικρo πέος, ενώ το 5 τοις εκατό από αυτούς έχουν πέος μεγαλύτερο από 16 εκατοστά.

Οι χώρες με τα μικρότερα πέη

Οι άνδρες με τα μεγαλύτερα πέη στον κόσμο, σύμφωνα με τη μελέτη που υποδεικνύεται, είναι κυρίως Αφρικανοί και Αμερικανοί. Λοιπόν, από πού είναι οι άντρες με το μικρότερο πέος; Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, οι χώρες με τα μικρότερα πέη είναι η Βόρεια Κορέα και η Νότια Κορέα , με μέσο μέγεθος πέους 9,66 εκατοστά.

Έχουν επίσης διεξαχθεί αρκετές μελέτες για αυτό το θέμα σε σχέση με τη σεξουαλική σφαίρα. Αν και τα αποτελέσματα διαφέρουν ελαφρώς, οι Αφρικανοί παίρνουν το προβάδισμα στο μέγεθος του πέους . Ο μέσος όρος είναι 16-20 εκατοστά όταν είναι όρθιος. Αντίθετα, οι Ασιάτες έχουν τα μικρότερα πέη, με μέσο όρο 10 έως 14 εκατοστά σε στύση.

Έχει πραγματικά σημασία το μέγεθος;

Η συζήτηση για το μέγεθος του πέους και τη σχέση του με τη σεξουαλική απόλαυση των γυναικών φαίνεται να απασχολεί περισσότερο τους άνδρες παρά τις γυναίκες . Αυτό αποκαλύφθηκε σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό European Urology. Στην πραγματικότητα, η πλειονότητα των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι το μέγεθος του αρρενωπού μέλους του συντρόφου τους ήταν άσχετο.

Επιπλέον, μια άλλη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Urology International έδειξε ότι το 85 τοις εκατό των γυναικών ήταν ικανοποιημένες με το μέγεθος και την αναλογία του πέους του συντρόφου τους. Ωστόσο, σχεδόν οι μισοί από τους άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα (45 τοις εκατό) πίστευαν ότι το πέος τους ήταν μικρό, παρά το γεγονός ότι το πραγματικό μέγεθος των μελών τους ήταν μέσο.

Έτσι, αν είστε άντρας και ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εργάζεστε πάνω σε αυτή την ανησυχία. Σε τελική ανάλυση, θα καταστρέψει μόνο τη σεξουαλική σας ζωή και αυτή του συντρόφου σας.