Υλικά
Τεμάχια: 6
Για τη ζύμη
- 1 φακελάκι (7-9 γρ.) ξηρή μαγιά
- περίπου 350 ml χλιαρό νερό
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 500 γρ. αλεύρι σκληρό
- 100 γρ. καλαμποκάλευρο ψιλό
- 15 γρ. αλάτι
Για τη γέμιση
- 400 γρ. κασέρι, χοντροτριμμένο
- λίγη ξερή ρίγανη, για το πασπάλισμα
- 3 φέτες παστουρμά, κομμένες στη μέση
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε 6 κομμάτια
- 6 κρόκοι αυγών (προαιρετικά)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο