ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Πεϊνιρλί με κασέρι, παστουρμά και αυγό

 

Υλικά

Τεμάχια: 6

Για τη ζύμη

  •  1 φακελάκι (7-9 γρ.) ξηρή μαγιά
  •  περίπου 350 ml χλιαρό νερό
  •  1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  •  500 γρ. αλεύρι σκληρό
  •  100 γρ. καλαμποκάλευρο ψιλό
  •  15 γρ. αλάτι

Για τη γέμιση

  •  400 γρ. κασέρι, χοντροτριμμένο
  •  λίγη ξερή ρίγανη, για το πασπάλισμα
  •  3 φέτες παστουρμά, κομμένες στη μέση
  •  100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε 6 κομμάτια
  •  6 κρόκοι αυγών (προαιρετικά)
  •  φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο