ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

CarLady: Γιατί το αυτοκίνητο είναι γυναικεία υπόθεση.

Οι γυναίκες έχουν τις δικές τους προτεραιότητες και προτιμήσεις και σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.

Στο ερώτημα αν υπάρχουν «γυναικεία» αυτοκίνητα η απάντηση είναι όχι, μιας και καμία εταιρεία δεν θα σχεδιάσει ένα αυτοκίνητο που ευθύς εξαρχής θα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε γυναίκες.

Από την άλλη όμως υπάρχουν αυτοκίνητα στα οποία οι γυναίκες δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση. Τους κάνουν πιο έντονα «κλικ», τους αρέσουν περισσότερο, μπορούν πιο εύκολα να δουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτά και φυσικά μπορούν πολύ πιο εύκολα να αποφασίσουν να προχωρήσουν στην απόκτησή τους.


 Οι γυναίκες έχουν τα δικά τους κριτήρια. Μπορεί να δίνουν έμφαση στο θέμα της σχεδίασης και του στυλ, μπορεί να προσέχουν το interior design, τις λεπτομέρειες και τα χρώματα, να προτάσσουν την πολυτέλεια ή την πρακτικότητα, την άνεση αλλά και την ευκολία στην οδήγηση και το παρκάρισμα, να θέλουν κάτι πιο δυνατό αλλά ταυτόχρονα και οικονομικό.

230303152039_CAR LADY 2023 (2)

Φυσικά και θέλουν να μετακινούνται επιβαρύνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον, ενώ σαφώς και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια. Τόσο τη δική τους και όσων βρίσκονται μαζί τους στο αυτοκίνητο, ειδικά δε αν είναι παιδιά, αλλά και όσων κινούνται παράλληλα μαζί τους στο δρόμο.230303152105_CAR LADY 2023 (3)

Τα μοντέλα που επιλέξαμε να σα παρουσιάσουμε με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας είναι για τους παραπάνω λόγους, ενδεχομένως και για πολλούς άλλους, τα αδιαφιλονίκητα φαβορί στις προτιμήσεις και τις επιλογές των γυναικών.

Οι οποίες, για να μην ξεχνιόμαστε, παίζουν καθοριστικό ρόλο και για το αυτοκίνητο στο οποίο θα καταλήξει να αγοράσει και ο φίλος, σύντροφος ή σύζυγός τους. Και αν αυτό δεν είναι Woman Power τότε τι είναι;