ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Καλοκαιρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕλπίςΑνδρομάχης το διήμερο 27 και 28 Μαΐου








Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Καλοκαιρινό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕλπίςΑνδρομάχης το διήμερο 27 και 28 Μαΐου. Δύο μέρες αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο. Δύο μέρες αφιερωμένες στα παιδιά μας. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έπαιξαν, διασκέδασαν και αποκόμισαν εμπειρίες με την συμμετοχή τους στην όμορφη αυτή αθλητική γιορτή που έδωσε ζωή στο Αθλητικό Κέντρο της Ανδρομάχης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τις διοικήσεις των σωματείων του ΣΦΚ Πιερικού, του ΓΑΣ Σβορώνου, των Νεφελών, του Ατρόμητου Κατερίνης, του Λιτοχώρου, του Καλλιθεακού, του Μακρυγιάλου, του Βατανιακού, της Περίστασης, της Ακ. Γιώτσα και της ΑΕ Ποντίων.
Επίσης, ευχαριστούμε την Φρουτεμπορική Κατερίνης Βασιλειάδου Κ. και την Αρτοποιεία Μελετλίδη για την ευγενική χορηγία τους. Ευχαριστούμε επίσης τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο, τον πατέρα Σταύρο Κοσέογλου, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Ανδρομάχης Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Ευχαριστούμε επίσης τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Συμεωνίδη και τον Αντιδήμαρχο Πράσινου κ. Γραμματικόπουλο για τη βοήθειά τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς της Ακαδημίας μας, την ομάδα των Νεφελών και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους και την αμέριστη στήριξη που μας προσέφεραν απλόχερα και ανιδιοτελώς.
Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα συγχαρητήριά μας στους προπονητές των Ακαδημιών μας
Νίκος Βογιατζής , Βαγγέλης Κελέρογλου , Χάρης Γεωργιάδης , για την άψογη οργάνωση, την προετοιμασία και την υλοποίηση αυτού του τουρνουά.