ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

O Γιάννης Μυστακίδης που σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και αν συμφωνήσει θα είναι μια πολύ δυναμική κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

 

Η ομάδα του Περικού μετά την αλλαγή του διοικητικού καθεστώτος και των άμεσων στόχων επιστροφής στην SL2, είναι υποχρεωμένος να μπει «στα βαθιά νερά» του μεταγραφικού σχεδιασμού με τον ερχομό έμπειρων ντόπιων παικτών που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου που έθεσε ο νέος ιδιοκτήτης Τομ Παπαδόπουλος σε συνεργασία με το τιμ της ομάδας.

Έτσι τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει οι επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 5-6 σημαντικές προσθήκες έμπειρων μεγαλύτερων κατηγοριών. Μια πολύ δυνατή περίπτωση είναι αυτή του πολύπειρου 28χρονου επιθετικού Γιάννη Μυστακίδη που σύμφωνα με πληροφορίες του PNEWS βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα και αν συμφωνήσει θα ειναι μια πολυ δυναμική κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού ο Γ.Μυστακίδης ήταν τη σεζόν 2014-15 (τότε που η ομάδα υποβιβάστηκε από την δεύτερη κατηγορία),και από τότε η εξέλιξη της καριέρας του ήταν τεράστια με πολλες συμμετοχες σε ομαδες μεγαθήρια οπως ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ αγωνίστηκε στην SL1 με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον ΝΠΣ Βόλο, στην Β κατηγορία Ολλανδίας με την Ντε Γκρααφτσαπ και τελευταία στην SL2 με Ξάνθη, Βέροια και Πανσερραϊκό.

 Εμείς ας ευχηθούμε αντε γρηγορά κοντά στον θείο Mysta.......