ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Στην Κατερίνη η Εθνική ανδρών του βόλεϊ για το 2012 CEV European League με συνδιοργανώτρια την Π.Ε.Πιερίας

POSTER cev katerini 219x300 Στην Κατερίνη η Εθνική ανδρών του βόλεϊ για το 2012 CEV European League με συνδιοργανώτρια την Π.Ε.Πιερίας
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η Πιερία υποδέχεται την Εθνική Ομάδα βόλεϊ Ελλάδος Ανδρών, στο πλαίσιο του 2012 CEV European League, που θα διεξαχθεί από τις 24- 26 Μαΐου, με πρώτη στάση την Κατερίνη, στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ως συνδιοργανώτριας ευελπιστεί σε ένα καλό ξεκίνημα για την Εθνική ανδρών, που βρίσκεται στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης και θα τεθεί αντιμέτωπη κατά σειρά με την Ισπανία, το Ισραήλ και τη Σλοβακία , ενώ στον όμιλο υπάρχει και η Δανία την οποία η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μόνο εκτός έδρας.
Η διοργάνωση του 2012 CEV European League στην Κατερίνη, εντάσσεται στο γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, που στόχο έχει να συμβάλει τόσο στην ανάπτυξη όσο και
στη διάδοση του συγκεκριμένου αθλήματος σε όλη την Ελλάδα καθώς και στην ενίσχυση και προώθηση του αθλητικού ιδεώδους γενικότερα.
Οι φίλαθλοι Πιεριείς όσο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να
παρακολουθήσουν ένα δυνατό αθλητικό θέαμα καθώς και να θαυμάσουν από κοντά την Εθνική Ομάδα βόλεϊ Ελλάδος Ανδρών.
katerini cev 2012 Στην Κατερίνη η Εθνική ανδρών του βόλεϊ για το 2012 CEV European League με συνδιοργανώτρια την Π.Ε.Πιερίας
«Με τη συνδιοργάνωση που η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας έχει αναλάβει, μας δίνεται η δυνατότητα να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι σε αυτό που όλοι οραματιζόμαστε, στη διάδοση, δηλαδή, του αθλητισμού καθώς αποτελεί ασφαλή διέξοδο για τη νεολαία μας. Παράλληλα, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβάλουμε τις άριστες αθλητικές και τουριστικές υποδομές που διαθέτει η Πιερία όσο και τις απείρου κάλλους φυσικές οµορφιές που ΄΄ μαγεύουν΄΄ τον κάθε επισκέπτη» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, που εγγυήθηκε για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην Κατερίνη.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε διοργανωτές και συμμετέχοντες, επισημαίνοντας ότι η Πιερία θα κερδίσει το στοίχημα και θα λάβει μια θέση στο χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων.