ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ...ΠΟΥΓΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ; ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ" ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Παρατηρήστε όσους μεταγράφηκαν πρόσφατα στο "γαλάζιο" μαντρί από άλλα κόμματα: Όλοι μιλάνε για...εθνική πανστρατιά "για να ανακοπεί ο Σύριζα", "να μην γυρίσουμε στη δραχμή" και άλλα τέτοια...εθνικοπατριωτικά!
Δείτε ξανά το βλέμμα τους: Σας φαίνεται ειλικρινές; Σίγουρα ξεχωρίζει η ψευτιά και η υποκρισία, παρότι οι πολιτικάντηδες εξασκούνται επί χρόνια να παίζουν θέατρο, κοροιδεύοντας τον κοσμάκη.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Διότι δεν μπορούμε να βλέπουμε ρετάλια της πολιτικής να παριστάνουν τους "υπεραπτριώτες", ενώ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ γνωρίζουν γιατί έτρεξαν να...δουλέψουν στην "πιάτσα" της Συγγρού.
Bγείτε και πείτε λοιπόν, κύριοι και κυρίες, την αλήθεια: ΟΤΙ ΝΑΙ, ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΔ!
Ποια είναι αυτά; Η εύκολη απάντηση είναι "τα λεφτά".Είναι όμως ΜΟΝΟ αυτά;
Φυσικά και όχι! Άλλοι - για παράδειγμα οι πρώην βουλευτές του Λαος - απλά κοιτάνε να διατηρήσουν την (παλιο)καρέκλα τους με τις βουλευτικές αποζημιώσεις, διότι ξέρουν καλά πως αν αποσυρθούν από την πολιτική ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ! Αναφερόμαστε κυρίως σε κάποιους τηλεπλασιέ και γενικώς ανεπάγγελτους, που εκδούλευσαν επί χρόνια (τηλε)πατριωτισμό στα κορόιδα, αλλά πλέον το...κοινό τους ξύπνησε κι έτσι τα έσοδα συρρικνώθηκαν!
Άλλοι πάλι, παίρνουν υποσχέσεις για καρέκλες σε δημόσιους οργανισμούς: Γενικοί γραμματείς σε Υπουργεία, Διευθυντές Νοσοκομείων, ακόμα και πιο "ποταπά" όπως μερικά απλά ρουσφετάκια για τις επιχειρήσεις τους ή βόλεμα συγγενών στο Δημόσιο.

Ποια είναι τα μόνα κόμματα που μπορούν να προσφέρουν τέτοια ανταλλάγματα σε ευρεία κλίμακα; Μα φυσικά, ΜΟΝΟ το Πασοκ και η Νδ!
Γι' αυτό και βλέπετε κάποιους "υπερπατριώτες" να τρέχουν ξελιγωμένοι, ειδικά στη δεύτερη: Και θέλει και μπορεί να τους...τακτοποιήσει!

Έχουν τεράστια ευθύνη όμως και οι διάφοροι "αρχηγοί" των κομμάτων, που βλέπουν τα...ποντίκια να εγκαταλείπουν το καράβι: ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ;

Γι' αυτό λοιπόν, καλά θα κάνουν οι διάφοροι Καρατζαφεροκαμμένοι να κάνουν επιτέλους αυτοκριτική και να μην παριστάνουν τα...θύματα της βρώμικης πολιτικής ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!