ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ:Μετακομίζω γιατί ...χρωστάω

Αποφασισμένος να φύγουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους, είναι ο πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, γιατί χρωστάνε ...ενοίκια!!!
Φέσι στο φέσι και πάει ...σύννεφο!!!

Μετά την καθυστέρηση στην πληρωμή των ενοικίων για το κτίριο της Ιπποκράτους αλλά και για τις θέσεις πάρκινγκ, ο ιδιοκτήτης έστειλε εξώδικο έξωσης.Βέβαιη θεωρείται ως εκ τούτου η μετακόμιση των γραφείων μετά τις εκλογές.Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστά εδώ και καιρό.Η κρατική χρηματοδότηση στο κόμμα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου αλλά και μετά από αυτές της 17ης Ιουνίου αναμένεται να μειωθεί δραματικά αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις.
Ήδη υπάρχει μια τρύπα 120 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία καλυπτόταν από την υψηλή χρηματοδότηση, είναι άγνωστο όμως πώς θα αντιμετωπιστεί στη συνέχεια.Υπενθυμίζεται ότι μετά την παρέμβαση Πεπόνη τα χρήματα δεσμεύονται για να καλυφθούν δανειακές ανάγκες, ακόμη και αυτά όμως δεν θα ήταν αρκετά.

Το ένα βασικό θέμα τώρα είναι πως θα αντιδράσουν οι τράπεζες στην αδυναμία αποπληρωμής των χρεών και το άλλο που θα βρει πόρους ο Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.