ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δείτε ποιες τροφές ανεβάζουν τη σεξουαλική διάθεση

Φωτογραφία για Δείτε ποιες τροφές ανεβάζουν τη σεξουαλική διάθεση
Υπάρχουν τροφές που διεγείρουν αποδεδειγμένα τη σεξουαλική μας διάθεση. Αν θέλετε λοιπόν να επενδύσετε στη σεξουαλική σας αντοχή, ενέργεια και λίμπιντο δεν έχετε παρά να διαλέξετε κάτι από τα παρακάτω για να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.

Στρείδια

Τα στρείδια έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, στην ιστορία ο Καζανόβας φέρεται να έτρωγε 50 ωμά στρείδια την ημέρα! Τα στρείδια είναι η πιο πλούσια πηγή τροφής του ψευδαργύρου, ένα μέταλλο απαραίτητο για την παραγωγή τεστοστερόνης. Μία από τις αιτίες της χαμηλής λίμπιντο είναι η απώλεια της τεστοστερόνης. Ανάλογα με την ποικιλία, τα στρείδια περιέχουν 10 φορές περισσότερο ψευδάργυρο από άλλες εξαιρετικές πηγές, όπως φύτρο σιταριού και το βόειο κρέας.

Maca

Maca είναι μια ρίζα που χρησιμοποιείται από Περουβιανούς να αυξήσει τη δύναμη, την αντοχή, την ενέργεια, τη γονιμότητα και τη λίμπιντο. Θεωρείται ένα προσαρμογόνο, μια ουσία που εξουδετερώνει ή να αποτρέπει διαταραχές της ομοιόστασης που προήλθε από στρεσογόνους παράγοντες. Πολλοί το χρησιμοποιούν για να ισορροπήσει τις ορμόνες με φυσικό τρόπο. Μερικές μικρής κλίμακας κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο, να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος και τη μείωση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Έρχεται σε κάψουλες, ή να δοκιμάσετε τη μορφή σκόνης σε smoothies.

Τριγωνέλλα

Τριγωνέλλα είναι κυρίως γνωστός ως συστατικό σε σκόνη κάρι. Σε μια τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη μελέτη των ανδρών ηλικίας μεταξύ 25 και 52, οι άνδρες που πήραν fenugreek είχαν αυξήσει στα αποτελέσματα της λίμπιντο τους περισσότερο από 25 τοις εκατό μέσα σε έξι εβδομάδες. Οι Ενώσεις που ονομάζεται σαπωνίνες που περιέχονται στο εσωτερικό του σπόρου fenugreek πιστεύεται ότι διεγείρουν την παραγωγή των αρσενικών ορμονών του φύλου. Έρχεται σε μορφή συμπληρώματος σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το κάρυ!

Σολομός

Για αυξημένη σεξουαλική διάθεση, το αίμα σας θα πρέπει να ρέει. Προτιμήστε, να τρώτε τρόφιμα που ενισχύουν την κυκλοφορία. Έτσι, οτιδήποτε είναι καλό για την καρδιά σας είναι επίσης καλό για τη σεξουαλική ορμή! Τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως ο σολομός, είναι σε κάθε καρδιά-υγιεινή διατροφή.

Αυγά

Τα αυγά είναι ένα από τα πιο θρεπτικά συστατικά τρόφιμα στον πλανήτη. Είναι μια άριστη πηγή πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας, περιέχει εν αφθονεία χολίνη, ιώδιο και σελήνιο. Καταναλώστε ημερησίως ένα αυγό, το οποίο είναι ικανό να παράγει επαρκείς ποσότητες τόσο σε τεστοστερόνη και σε οιστρογόνα.

Ξηροί καρποί

Οι ξηροί καρποί είναι της φύσης το «μπλε χάπι». Περιέχουν μεγάλες ποσότητες L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που βοηθά στη σύνθεση του σώματος του νιτρικού οξειδίου, το οποίο αναγκάζει την αυξημένη ροή αίματος. Περισσότερη ποσότητα της L-αργινίνη μπορεί να προκαλέσει τα αιμοφόρα αγγεία του πέους να διαστέλλονται, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, η οποία μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της στύσης. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της διέγερσης στις γυναίκες. Κουκουνάρια και τα φουντούκια περιέχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα L-αργινίνη.

Καρπούζι

Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από το καρπούζι σε μια καλοκαιρινή μέρα. Το καρπούζι περιέχει κιτρουλίνη, η οποία, όπως η L-αργινίνη, μετατρέπεται σε νιτρικό οξείδιο. Έτσι όπως τα καρύδια, το καρπούζι μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει τα αιμοφόρα αγγεία και να αυξήσει τη ροή του αίματος. Δροσιστείτε με καρπούζι, έτσι ώστε να μπορεί να ζεσταθεί το δωμάτιο!

Ginseng

Ginseng είναι γνωστό ως αναμνηστικό της ενέργειας, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι μια πιθανή ενίσχυση στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Κόκκινο ginseng, που ονομάζεται επίσης και Panax Ginseng Κορέας, έχει αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές για να βελτιώνουν τις παραμέτρους της στύσης του πέους, όπως ακαμψία, περίμετρο και διάρκεια της στύσης και θα βελτιωθεί η λίμπιντο . Οι προτεινόμενες δόσεις είναι 900 mg τρεις φορές ημερησίως. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να έχετε τόσο την ενέργεια όσο και την αντοχή.

Σοκολάτα

Σύμφωνα με την ανασκόπηση μελετών, η σοκολάτα μπορεί να προκαλέσει ψυχοφαρμακολογική και συμπεριφορικές αντιδράσεις παρόμοιες με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ! Μαύρη σοκολάτα, ιδίως, περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται φαινυλαιθυλαμίνη, που απελευθερώνει τις ίδιες ενδορφίνες που προκαλούνται από το φύλο. Μπορεί επίσης να αυξήσει τα συναισθήματα της έλξης μεταξύ δύο ανθρώπων.
iator.gr