ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Υπ. Παιδείας: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τις Πανελλήνιες»


Την Υπουργό Παιδείας, Αγγελική – Ευφροσύνη Κιάου, επισκέφτηκε στις 10 το πρωί ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτη Πικραμμένος , ώστε να συζητήσουν για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των Πανελληνίων εξετάσεων.
pimageshop.com«Καλή δύναμη, καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Η συνάντηση αυτή, σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί: Να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις που θα μας διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων και να μη δημιουργήσουμε κλίμα ανησυχίας στα παιδιά», δήλωσε αρχικά ο κ. Πικραμμένος.
«Η σύσκεψη αυτή έχει ως στόχο να ενημερώσουμε τον πρωθυπουργό ότι το Υπουργείο είναι έτοιμο από κάθε άποψη και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας» επεσήμανε με την σειρά της η κ. Κιάου και στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι προετοιμασμένες για όλα τα ενδεχόμενα και ζήτησε από γονείς και μαθητές να μην ανησυχούν.

Ερωτηθείσα αν θα μετακινηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων λόγω των εκλογών η υπουργός απάντησε πως «αυτό το πρόγραμμα είναι έτοιμο και περιλαμβάνει όλα τα ενδεχόμενα,  όμως δεν έχει ανακοινωθεί, διότι ακόμα δεν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές». «Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Ιουνίου», κατέληξε.