ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πόσες γυναίκες ποδοπατήθηκαν για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ; Και άλλες απορίες...

Τα παίρνω όλα πίσω! Η χώρα μας δε σ'αφήνει να πλήξεις, να βαρεθείς, να ησυχάσεις λίγο. Σε κρατά σε ετοιμότητα για το αν θα αναλυθείς σε λυγμούς ή σε γέλια ξεκαρδιστικά. Από τη μια μαραμαρόπετρες πέσανε στο πούλμαν του Παναθηναικού, πήγαν άνθρωποι στο νοσοκομείο και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στην αναβολή. Ο Αλέξης Τσίπρας δίνοντας τη συνέντευξη του στα ξένα μέσα το τι «μαντάμ Μερκελ» είπε, δεν υπήρχε! Μας αιφνιδίασε! Όχι, «μανταμίτσα» δεν την αποκάλεσε. Αυτή τη φορά!

Μέσα σ'όλα τα κορίτσια ξετρελάθηκαν με δυο άντρες. Ο ένας είναι ο Ντειβιντ Μπεκαμ που ήρθε για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Το βράδυ λέει σπρώχνονταν τα κορίτσια στο Καραμέλα γιατί είχε διαδοθεί πως ήταν και αυτός εκεί, πράγμα για το οποίο εμείς δεν παίρνουμε και όρκο! Ούτε ο Αλέξης Τσίπρας να ήταν! Ο άλλος γόης όμως, όπως δήλωσε στην εκπομπή του ο κ. Καμπουρακης, είναι ποιος; Ο νέος μας πρωθυπουργός κ. Πικραμένος, ο οποίος σύμφωνα με τα κορίτσια του make up του Μέγκα είναι «τρελό μωρό»!

Πείτε μου, τώρα! Που να ταχθώ; Σε ποιο μοναστήρι να πάω σα τη Σαρρή να μονάσω για week end; Που να κάνω ευχέλαια και τρισάγια και έναν εξορκισμό ίσως; Μα «τρελό μωρό» ο κ. Πικραμένος; Πείτε μου πως και ο Στέφανος Μάνος έχει φέτες τους κοιλιακούς και πως ο Βενιζέλος είναι τεκνάκι, να σκαρφαλώσω στα Μετέωρα και να γαντζωθώ απ'τα βράχια, παρακαλώντας τον Θεό να μας δώσει φώτιση ομαδικά. Σε όλους μας! Εθνικό Ύμνο όχι, δε θα ψάλω! Το έκανε ο Μάριος Φραγκούλης και τρόμαξα να τον αναγνωρίσω! Άκουγα και έλεγα μωρέ τι μου θυμίζει αυτή η άρια να δεις, τι μου θυμίζει! Αγνώριστο και εκείνο το άσωτο τρελό μωράκι ο Μάντζαρος!