ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός της ομάδας


Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ του προπονητή Νίκου Γκουλή και του προέδρου του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλου προκειμένου να συζητηθεί ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς της ομάδας.
Εκτός από την προετοιμασία, οι Παπαδόπουλος και Γκουλής καλούνταν να αποφασίσουν σχετικά με τις ανανεώσεις, αλλά και για ποιούς ποδοσφαιριστές θα κινηθούν οι «ασπρόμαυροι».
Απίθανο θεωρείται να μείνουν στον Πιερικό οι Νίκος Πουρτουλίδης, Λευτέρης Ιντζόγλου, Γιώργος Χατζηζήσης, ενώ προς παραμονή βρίσκονται οι Τάσος Καρακούτσης, Παύλος Δήμου, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου.

Φεύγει ο Χατζηζήσης από τον Πιερικό!
Τίτλοι τέλους μπαίνουν, όπως φαίνεται, στη σχέση των μελανόλευκων με τον Χατζηζήση, μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας (με ένα μονοετές διάλειμμα πρόπερσι, όταν μεσολάβησε η θητεία του στη Δόξα Δράμας).
Το συμβόλαιο του 34χρονου δεξιού μπακ με την ομάδα έληξε και δεν θα ανανεωθεί, αφού καταρχήν οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.
Επίσης, ο Γιώργος Χατζηζήσης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που δεν παραμένει στον Πιερικό και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην πλούσια καριέρα του, αφού πρώτα ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο, για τα περσινά οφειλόμενα προς το πρόσωπό του, ώστε οι δυο πλευρές να «καθαρίσουν» από εκκρεμότητες.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Χατζηζήσης ανέφερε: «Όπως φαίνεται ο κύκλος μου στον Πιερικό έκλεισε. Πέρασα πολλά χρόνια στην Κατερίνη και ωραία χρόνια.
Πλέον πρέπει να αποχωρήσω και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, ήδη έγιναν κάποιες πρώτες φιλολογικές επαφές. Ίσως κάποτε γυρίσω στον Πιερικό από άλλο πόστο».
Υπενθυμίζεται ότι από την ομάδα έχουν ήδη αποχωρήσει δεδομένα οι Πέντα, Κουτσοσπύρος, Μπλαζέφσκι, Πουλόπουλος και Τσιντώτας, ενώ υπάρχουν αρκετές ακόμα εκκρεμότητες.
Προχωρούν για Κάλαϊτζιτς-Ουκάρ
Στα μεταγραφικά, ο Φαμπίνιο Μασάδο θεωρείται «κλεισμένος», ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Νίκου Γκουλή φαίνεται πως βρίσκονται δυο ακόμα έμπειροι μέσοι.
Ο λόγος καταρχήν για τον 34χρονο Σέρβο, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, που αποχωρεί από τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος χαφ εξαρχής ήταν ψηλά στη λίστα του Γκουλή και αναμένεται να προσφέρει πολλά, έχοντας παίξει παλιότερα στην Καβάλα, αλλά και σε ομάδες της Ισπανίας.
Οι επαφές με τον Κάλαϊτζιτς προχώρησαν σημαντικά και θα πρόκειται για έκπληξη αν τελικά δεν υπογράψει στον Πιερικό.
Την ίδια στιγμή, ο έτερος παίκτης που προβάρει τα μελανόλευκα είναι ο Ουκάρ Κένταλ, με τον οποίο επίσης προχώρησαν οι συζητήσεις.
Ο 31χρονος Γάλλος μέσος θεωρείται... πολυεργαλείο στο κέντρο και όπως ο Φαμπίνιο είναι παλιός γνώριμος του Νίκου Γκουλή, από τη συνύπαρξή τους στον Ιωνικό.
Ο Ουκάρ έχει θητεύσει ακόμα σε Εθνικό Αστέρα και μέχρι πρότινος τον ΟΦΗ, ενώ επίσης προορίζεται για ηγετικό ρόλο στους ανανεωμένους Κατερινιώτες.
Τέλος, στον Πιερικό προτάθηκε από τον μάνατζερ του Μοκάκε (Μιγκέλ) ένας Ισπανός μέσος και η περίπτωσή του εξετάζεται.