ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση από το Δ.Σ. του Δήμου Κατερίνης!

Στο ΔΣ του Δήμου Κατερίνης της 13ης Ιουνίου 2012, ο συνήθης ύποπτος Λεμονόπουλος, χαρακτήρισε, όπως λέγεται, εκτός μικροφώνου (φυσικά) με την Εθνική μας βρισιά τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γκούνα και τα λεγόμενά του αλλά κατά άλλους και την αντιπολίτευση…..
Ο Γκούνας ζήτησε τον λόγο και παραλίγο θα έπεφτε ξύλο, ο Λεμονόπουλος εύλογα ανακάλεσε και όλα αυτά υπό την πλήρη ανοχή του προέδρου του ΔΣ Λιακόπουλου, ο οποίος εξαντλεί την τυπικότητα και αυστηρότητά του, φωνάζοντας και διακόπτοντας μόνο κατά της αντιπολίτευσης.

Όλα αυτά ξεχείλισαν το ποτήρι ακόμα και για την υπερβολικά φιλική και συνεργάσιμη αντιπολίτευση η οποία αποχώρησε. Σύσσωμη…..Δηλαδή όλοι: Μηλιώτης, Καραφουλίδης, Μάντζιος, Σαλπιστής. ΟΛΟΙ….
Αυτό το γεγονός, σημαντικό, καίριο, για την δημοκρατία (;) του τόπου, δεν βρήκε το δρόμο για τα περισσότερα ΜΜΕ της πόλης παρά μόνο για καποια παραπολιτικά σχόλια, ή κείμενα στις μέσα σελίδες τους……
Βλέπετε ο Χιονίδης έχει το μαχαίρι και και το καρπούζι, ήτοι την διαφημιστική δαπάνη του Δήμου και των επιχειρήσεών του και οι ιδοκτήτες των ΜΜΕ της πόλης και οι δημοσιογράφοι έχουν πολλά έξοδα για να κάνουν τους ….ήρωες.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΟΛΟΙ!!!!!) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΕΡΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ…..
ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ και ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ…….
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΜΜΕ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ
Αναδημοσίευση από toaftonoito.blogspot.gr