ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Έκθεση του Κ.Η. "4 εποχές" του Ψυχιατρικού τομέα του Γ.Ν.Κ.


Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας που κάνει το Κέντρο Ημέρας "4 Εποχές" και η διοίκηση του νυν Ψυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν. Κατερίνης με στόχο τη μείωση του στίγματος των ατόμων με ψυχικές διαταραχές αλλά και στη ψυχολογική τους υποστήριξη, το Κ.Η. "4 Εποχές" διοργάνωσε έκθεση με μικροκατασκευές που δημιούργησαν τα μέλη του.
Αρωγός στη προσπάθεια αυτή είναι και η διεύθυνση του Art Cafe [Τσακάλωφ 3] που για δεύτερη φορά προσέφερε αφιλοκερδώς μέρος του καταστήματός του όπου εκτείθονται τα δημιουργήματα των μελών του Κ.Η.


Η έκθεση αυτή, είναι άλλη μία ευκαιρία προς τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας αλλά και να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσα από τα δημιουργήματά τους.

Στη έκθεση αυτή που θα λειτουργήσει από 3 έως 15 Ιουλίου 2012 παρουσιάζονται πίνακες ζωγραφικής, χειροποίητα κοσμήματα, ξύλινες συνθέσεις και γύψινες μικροκατασκευές, φτιαγμένες με υπομονή και μεράκι.

Οι υπεύθυνοι του Κ.Η. "4 Εποχές" και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Κοσμαδάκης Εμμανουήλ, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του Art Cafe κ. Ζούνζουρα για τη συνεχή συμπαράστασή του στις προσπάθειες ευαισθητοποίησης - επικοινωνίας που κάνει ο Ψυχιατρικός Τομέας του Γ.Ν.Κ.