ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ψήφος εμπιστοσύνης με αστερίσκο από τον Οδ. Βουδούρη


Ψήφος εμπιστοσύνης με αστερίσκο από τον Οδ. Βουδούρη
Ψήφος εμπιστοσύνης με αστερίσκο δηλώνει ότι θα δώσει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης καταγράφοντας με τον τρόπο αυτό την πρώτη – έστω και αναίμακτη σε αυτή την φάση – παραφωνία της κυβέρνησης συνεργασίας.
Ειδικότερα, αν και υπήρξε έντονη φημολογία από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής προσανατολίζεται να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σαμαρά ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr ξεκαθάρισε ότι «θα ψηφίσω ως δείγμα της εμπιστοσύνης μου στο πρόσωπο του κ.Φώτη Κουβέλη. Όμως θα επισημάνω ότι κάθε φορά που η συγκεκριμένη κυβέρνηση εκτρέπεται από την προγραμματική συμφωνία θα το καταδικάζω».

Ο κ. Βουδούρης επισημαίνει ότι στα όργανα του κόμματος είχε εκφράσει την αντίρρηση του στο να είναι πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης συνεργασίας ο κ. Αντώνης Σαμαράς και σημειώνει ότι θα επιθυμούσε πρόσωπο ευρείας αποδοχής για πρωθυπουργό. Πέραν αυτών, χαρακτηρίζει καλή την προγραμματική συμφωνία που σύνταξαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και εξηγεί ότι «θα στηρίζω αλλά θεωρώ ότι ως ΔΗΜΑΡ πρέπει να έχουμε ρόλο ελεγκτικό προκειμένου η συγκεκριμένη συμφωνία να εφαρμόζεται στο ακέραιο», σύμφωνα με το protothema.gr