ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

O Προέδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύσης Πασχάλης στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης



Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για βελτίωση της παιδαγωγικής διαδικασίας και με γνώμονα το στόχο «Σχολείο ανοικτό στην κοινωνία», επιδιώκοντας συνεργασίες με φορείς και ιδρύματα του νομού, κάλεσε τη διοίκηση του κοινωφελούς ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης» να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του σχολείου.


Η διοίκηση του ιδρύματος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση και έτσι τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 επισκέφτηκε το σχολείο ο Πρόεδρός του κ. Διονύσης Πασχάλης και ο νομικός του σύμβουλος κος Καρράς Γεώργιος. 

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης έχει οριστεί ως Πιλοτικό Δημοτικό Σχολείο της Α/θμιας Εκπ/σης του Ν. Πιερίας στο «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Νέο πρόγραμμα σπουδών.
Ο πρόεδρος αφού γνώρισε τη Διευθύντρια του σχολείου κα Φωτεινή Χρυσάφη και το Διδακτικό προσωπικό, ενημερώθηκε για το έργο του σχολείου, για τις δραστηριότητές του αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στις υποδομές του ( κτηριακές εγκαταστάσεις-Εποπτικά μέσα διδασκαλίας –βιβλιοθήκες,κ.α).
Ο πρόεδρος του ιδρύματος κ Διονύσης. Πασχάλης εκφράστηκε θετικά για το σχολείο και για τις προσπάθειες που καταβάλει και διαβεβαίωσε ότι το ίδρυμα θα συνεργαστεί με το σχολείο και θα υποστηρίξει το έργο του
Στη συνάντησης ήταν παρόντες, η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας κα Βαΐραμίδου Σύρμω και ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κος Καλαΐτζίδης Γεώργιος.