ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο βίντεο με τις άγριες συμπλοκές αγροτών-ΜΑΤ στην Ανθήλη - 4 τραυματίες (βίντεο)


Σε άγρια συμπλοκή με τα ΜΑΤ κατέληξε η προσπάθεια των αγροτών να να κλείσουν το δρόμο στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης. Πέτρες, ξύλα, καφέδες και νερά εκτοξεύτηκαν από την πλευρά των αγροτών προς τους άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι απάντησαν με ξύλο και χημικά. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα.

Ολα ξεκίνησαν όταν...
οι αγρότες επιχείρησαν να κλείσουν αιφνιδιαστικά το δρόμο. Οι άνδρες των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στο πλάι του δρόμου αντέδρασαν άμεσα κάνοντας εκταταμένη χρήση χημικών. Οι αγρότες άρχισαν να πετούν ξύλα, πέτρες, καφέδες και νερά στους αστυνομικούς.

Στο βίντεο του lamiastar.gr  φαίνεται ένας αστυνομικός που χτυπά με μανία αγρότη, την ώρα που παλεύει με έναν άλλο αστυνομικό.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο αστυνομικός διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης, που συνεπλάκη με τους αγρότες όταν επιχείρησε να προχωρήσει σε σύλληψη αγρότη.

Τραυματίστηκε ακόμη ένας αστυνομικός αλλά και τέσσερις αγρότες, ενώ έγιναν και 11 συλλήψεις!
Συνελήφθησαν ο πρόεδρος του Αγροτικού Παμφθιωτικού Συλλόγου, ένα μέλος του Παμφθιωτικού και ένας ακόμη από το μπλόκο του Δομοκού.

Οι τρεις οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνσης Φθιώτιδας, όπου συγκεντρώθηκαν αγρότες για να συμπαρασταθούν. Αλλά σύμφωνα με το lamiastar.gr, όσοι βρέθηκαν εκεί συνελήφθησαν επίσης.
Από iefimerida

Συμπλοκή ΜΑΤ-ΑΓΡΟΤΩΝ στην Ανθήλη 



Ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας δαρμένος και με σκισμένα ρούχα μετά τη συμπλοκή με τους αγρότες
Ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας Γρηγόρης Τσιμιτσέλης ήταν ένα από τα τέσσερα «θύματα» της άγριας συμπλοκής ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους αγρότες που σημειώθηκε στην Ανθήλη, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να κλείσουν την εθνική οδό.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί οι συγκεντρωμένοι αγρότες γιούχαραν τον κ. Τσιμιτσέλη και του φώναζαν ότι «έτσι πονάνε οι πολίτες» όταν τους χτυπούν αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ανθήλη εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές κατά τη διάρκεια συμπλοκής των αγροτών με τα ΜΑΤ, με τους πρώτους να εκτοξεύουν προς τους δεύτερους πέτρες, ξύλα και καφέδες. Η απάντηση που εισέπραξαν ήταν χημικά και πολύ... ξύλο. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και συνελήφθησαν 11.

Από iefimerida

Τραυματισμός Αστ Διευθυντή από αγρότες στην Ανθήλη

Τα βίνετο από Vampireos μέσω Σίβυλλα