ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Βοήθεια, με βιάζουν»


 «Βοήθεια, με βιάζουν»
Βοήθεια μέσω Facebook ζητούσε ένα δεκατετράχρονο κορίτσι, που έπεσε θύμα βιασμού σε δασική περιοχή κοντά στο σπίτι της.
Το νεαρό κορίτσι έστειλε με το κινητό της τηλέφωνο μήνυμα στο προφίλ της αδερφής της γράφοντας «βοήθεια, με βιάζουν».
Η μητέρα και η αδερφή ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές και άρχισαν να την αναζητούν. Την εντόπισαν τελικά στην άκρη ενός δρόμου κοντά στο σπίτι τους, όμως δεν πρόλαβαν να σταματήσουν το κακό.
Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση επέρριψε ευθύνες και στην τοπική αστυνομία του Leeswood, καθώς δεν είχαν καταφέρει να συλλάβουν τον 22χρονο θύτη David Edgerton, ο οποίος λίγους μήνες νωρίτερα είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ενός κοριτσιού μόλις 10 ετών!
Ο Edgerton που είναι εθισμένος στην ηρωίνη, έψαχνε το επόμενο θύμα του και το βρήκε στο πρόσωπο του ανήλικου κοριτσιού στις 22 του περασμένου Αυγούστου.
Την πλησίαζε ζητώντας της πληροφορίες για μια pub. Η 14χρονη αρνήθηκε να τον συνοδεύσει και έφυγε μαζί με ένα φίλο της.
Δύο ώρες αργότερα ο Edgerton τη συνάντησε ξανά σε ένα μαγαζί και της ζήτησε πάλι να του δείξει που είναι το μπαρ.
«Την άρπαξε, την έπιασε από τα μαλλιά και την απείλησε να μην ειδοποιήσει κανέναν ενώ περπατούσαν ακόμη μέσα στο κέντρο της πόλης. Την οδήγησε σε ένα δασάκι και τη βίασε» είπε ο εισαγγελέας.
 «Βοήθεια, με βιάζουν»
Παρά την περιπέτειά της κατάφερε να στείλει μήνυμα στην αδερφή της, και τους έδωσε στίγματα για το πού βρισκόταν.
Ήδη η μητέρα και η αδερφή της την έψαχναν γιατί είχε αργήσει να γυρίσει. Όπως ανέφερε η ίδια αργότερα στην αστυνομία τις άκουγε που τη φώναζαν, ενώ τη βίαζε ο Edgerton.
Ο δράστης τον Ιούνιο του 2009 είχε προσπαθήσει να βιάσει μια 20χρονη συμμαθήτριά του, μπαίνοντας στο σπίτι της. Το Δεκέμβρη του 2011 προσπάθησε να επιτεθεί σε ένα κορίτσι 10 χρονών, όμως τον σταμάτησε ένας περαστικός. Τελικά βίασε τη 14χρονη, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε βιάσει και μια γυναίκα που τον είχε προσκαλέσει σπίτι της.
Αναμένεται να εκδοθεί η δικαστική απόφαση για την καταδίκη του. «Συνειδητοποιείς ότι η ποινή σου θα είναι πολύ μεγάλη;» του είπε ο δικαστής.