ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μία ακόμα ελληνική πρωτιά...στο ηλεκτρονικό φλέρτ!


Σύμφωνα με στοιχεία η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στο ηλεκτρονικό φλερτ με την Αθήνα να παίρνει με ταρατατζούμ τον τίτλο της πιο ερωτικής πόλης του σύγχρονου κόσμου.
Ποιο Παρίσι και ποια Ρώμη; Το νέο ερωτικό προπύργιο για online γνωριμίες είναι η  Αθήνα, καθώς εμφανίζεται πρώτη στη λίστα των πόλεων του e- flirting, μία θέση που κέρδισε με βάση τη συχνότητα που τα μέλη του Badoo.com, ενός σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, ερωτοτροπούσαν διαδικτυακά. Στην ίδια λίστα δεύτερη φιγουράρει η Μόσχα, ενώ η Ρώμη βρίσκεται στην 8η θέση και η Μαδρίτη στην 31η. Το Παρίσι κατατάσσεται στην 38η θέση, το Λονδίνο στην 57η, το Βερολίνο στην 79η και η Νέα Υόρκη μόλις στην 89η στη λίστα που περιλαμβάνει συνολικά 200 πόλεις από όλο τον κόσμο.
Οι ερευνητές κατέληξαν στην ιεράρχηση αυτή αναλύοντας 12 εκατομμύρια επαφές με στόχο τα φλερτ που έγιναν σε διάστημα ενός μήνα μεταξύ 108 εκατομμυρίων χρηστών που μιλούσαν μέσω διαδικτύου και ερωτοτροπούσαν ηλεκτρονικά. Ο μέσος χρήστης του Badoo στην Αθήνα κάνει 25,7 ηλεκτρονικά ερωτικά “πειράγματα” τον μήνα, πολύ μπροστά από τον μέσο χρήστη της γαλλικής πρωτεύουσας που φλερτάρει ηλεκτρονικά 20,7 φορές τον μήνα. Οι Γάλλοι όμως ήταν πάντα του τετ-α- τετ...