ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή είναι η σεξουαλική ζωή των παντρεμένων!


Μια πρόσφατη έρευνα φώτισε τη σεξουαλική ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπάρχει συμφωνία χαρακτήρων στο σεξ αλλά ούτε και ... ειλικρίνεια.  Πάρτε μια γεύση...
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
1. Η έρευνα έδειξε ότι το 68% των ανδρών παντρεύονται την γυναίκα με την οποία είχαν το καλύτερο σεξ. Αντίθετα, μόλις το 45% των γυναικών επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.
2. Σε ερώτηση με πόσους πριν από εμάς είχε ο/η συντροφός μας,  σεξουαλικές περιπτύξεις, η έρευνα πάντως έδειξε ότι η πιο κοινή απάντηση των ανδρών είναι από 6 έως 10 . Οι γυναίκες προτίμησαν την πιο σεμνή γκάμα των 2 έως 5. Επίσης υπάρχει ένα 19% των ερωτηθέντων και των δυο φύλων που δήλωσε ότι είχαν μόνο μια σεξουαλική εμπειρία πριν το γάμο!
3. Μόλις το 61% των γυναικών δηλώνουν ικανοποιημένες από την ερωτική, συζυγική ζωή του. Αντίστοιχα, το 55% υποστηρίζει ότι οι άνδρες τους δεν απολαμβάνουν το συζυγικό σεξ αλλά το 79% των ανδρών τις διαψεύδει δηλώνοντας ικανοποιημένοι από το συζυγικό σεξ.
4.  Το 42% μας θέλει πιο δραστήριες, να δίνουμε εμείς το σήμα για να αρχίσει το παιχνίδι. Το 41% επιθυμεί στοματικό έρωτα με τον πρωκτικό να ακολουθεί σε ποσοστό 30%.
5. Οι γυναίκες πάλι θέλουν περισσότερα προκαταρκτικά, σε ποσοστό 35%. Το 32% αποδεικνύεται ρομαντικό επιθυμώντας γλυκά λόγια, με το πιο ρεαλιστικό 28% να ζητά μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ και το 22% να τολμά να επαναφέρει το στοματικό σεξ.
6. Οι άνδρες απατάνε πιο εύκολα ή πιο εύκολα τους ανακαλύπτουμε; Μάλλον και τα δυο ισχύουν. Η έρευνα πάντως έδειξε ότι το 28% των ανδρών παραδέχεται ευθαρσώς ότι έχει κερατώσει, σε αντίθεση με τις γυναίκες που περιορίζονται στο 13%. Επιπλέον, το 21% των ανδρών θα απατούσε τη σύζυγο του με μια διάσημη και το 20% με μια φίλη της γυναίκας του. Οι γυναίκες προτιμούν μια παλιά τους σχέση, 39%, ενώ το 24% δεν θα έλεγε όχι σε ένα ευκαιριακό σεξ.
Έτσι για να μην έχουμε αυταπάτες για τους παντρεμένους...