ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Όλοι μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής


Η διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στην απεργία την Τέταρτη 20 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση.
Η μαζική συμμετοχή έδειξε ότι οι εργαζόμενοι νίκησαν τα εκβιαστικά διλήμματα, τη βία, την τρομοκρατία, την καταστολή του κεφαλαίου και θα απαντήσουν με ακόμα πιο αποφασιστικούς μαζικούς εργατικούς λαϊκούς αγώνες.

Συνάδελφοι

Οι εξελίξεις που συντελούνται στον κλάδο με τις απολύσεις, που θα συνεχίσουν μέσα από την αξιολόγηση δομών και προσώπων, μέσα από τις ιδιωτικοποιήσεις σε καθαριότητα, διαχείριση απορριμάτων και άλλων αρμοδιοτήτων, με την υποχρηματοδότηση των δήμων, σημαίνουν για μας προετοιμασία του κλάδου για αγωνιστικό συναγερμό.

Απαιτούνται αγώνες με σχέδιο, με καλή προετοιμασία των εργαζομένων, συμμαχία, κλιμάκωση, κατάλληλη διαφώτιση, συλλογική ευθύνη, προετοιμασία για εναλλαγή μορφών πάλης, πρόβλεψη και ετοιμότητα χειρισμών μπροστά σε κάθε είδους σχέδια δημάρχων και κράτους.

Απαιτείται πάνω απ’ όλα η συμμετοχή και η σύμφωνη γνώμη των εργαζόμενων, των άμεσα ενδιαφερόμενων σε κάθε φάση του αγώνα, η κοινή δράσης τους με τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Με βάση τα παραπάνω το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σας καλεί να συμμετέχετε όλοι μαζικά στη Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ που θα πραγματοποιηθεί ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ (Ακαδημίας 3 Σύνταγμα) για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα μας.