ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Οι Έλληνες μπορούν να κάνουν ό,τι και οι Βούλγαροι…»


 «Οι Έλληνες μπορούν να κάνουν ό,τι και οι Βούλγαροι...»
Να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Βουλγάρων, που με τις συνεχείς διαδηλώσεις του ανάγκασαν σε παραίτηση την κυβέρνηση Μπόρισοφ, κάλεσε τους Έλληνες ο τομεάρχης Εργασίας των ΑΝΕΛ, κ. Παύλος Χαϊκάλης, με την ευκαιρία της σημερινής ανεργίας.
«Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν σήμερα το κέντρο της Αθήνας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμπαραστεκόμαστε στους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους προκειμένου να διαμορφωθεί αυτό το κλίμα που θα οδηγήσει στην ανατροπή του σάπιου συστήματος που με λύσσα προσπαθούν να διατηρήσουν οι έχοντες την εξουσία», τόνισε ο κ. Χαϊκάλης και πρόσθεσε:
«Στη Βουλγαρία η κυβέρνηση παραιτήθηκε εξαιτίας 8 ήμερων διαδηλώσεων απέναντι στις αυξήσεις και στην φτωχοποίηση του λαού. Αυτό που καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει είναι οι συνεχείς αγώνες. Για αυτό και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μη σταματήσουν να αγωνίζονται, αλλά να εντείνουν τις προσπάθειες απομάκρυνσης όλων των καρεκλοκένταυρων που έχουν οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες της στο απόλυτο αδιέξοδο».