ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 39-18 ΝΑΤΟΙ-ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ


Ο Αρχέλαος κέρδισε εύκολα τους Πόντιους Κιλκίς που πριμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα ώστε να ξέρουν άν τελικά παραμείνουν στην Α2 κατηγορία ή όχι. Αυτό όμως που έμεινε απο το παιχνίδι του Β΄ΔΑΚ και θα συτηζιέται για πολύ καιρό, είναι η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν άνθρωποι του Αρχέλαου και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό.
Μεγάλες, όμορφες και συγκινητικές στιγμές που θα θέλει κάθε αθλητής να ζήσει και να θυμάται. Ο Αρχέλαος επιστρέφει στην Α1 κατηγορία χάντμπολ της χώρας μας κι αυτό γιορτάστηκε όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο πρωταθλητή.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκαν οι αθλητές του Αρχέλαου που διακρίθηκαν την αγωνιστική χρονιά που δυανύουμε.
Στις κερκίδες του Β΄ΔΑΚ βρέθηκαν παλιές μεγάλες μορφές της ιστορικής ομάδας της Πιερίας. Λευτέρης Ελευθεριάδης, Πόλυς Σιδηρόπουλος, Πέτρος Παπανάκος, Αδάμος Μαυρόπουλος, Ηλίας Νταρλαγιάννης, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Αντώνης Σιαμάγκας, βρέθηκαν κοντά στους αθλητές της σημερινής ομάδας που κατάφερε να ξαναφέρει το χάντμπολ της Πιερίας στη θέση και την κατηγορία που του αξίζει.
Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά είναι οιΚοσμίδης Βασίλης, Κοσμίδης Ηρακλής, Καραγιάμπας Νικόλαος, Τριανταφύλλου Σπυρίδων, Τριανταφύλλου Γιώργος, Βουτσάς Νικόλαος, Ξεφτέρης Γιώργος, Ντέσνιτσα Νταμίρ, Κοσμάς Ιπποκράτης, Χρύσος Γιώργος, Μεϊτανίδης Νικόλαος, Σαϊδές Γαβριήλ,Λυκόπουλος Κωνσταντίνος, Δράντζιος Νικόλαος, Ξώνης Αθανάσιος, Σαμλίδης Παναγιώτης, Ράπτης Ευάγγελος, Ράντος Γιώργος, Εγγλέζος Απόστολος, Ραγκέλοβιτς Ιβάν, Μελικιάν Γιώργος, Θυμιόπουλος Ραφαήλ και Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος.

Το σημερινό παιχνίδι-φιέστα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ με τους ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣ, σφύριξαν οι κύριοι Θεοδοσίου-Χαρίστος.
Την απονομή του κυπέλου στους πρωταθλητές έκανε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν οι Βουλευτές Πιερίας κα Άννα  Μάνη Παπαδημητρίου και κος Δημήτρης Χριστογιάννης, ο αναπληρωτής δημάρχου Κατερίνης κος Αναστάσιος Παπαζήσης, η Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Πιπίτσα Μακρίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Νίκος Μακρίδης, ο ανιδήμαρχος κος Νίκος Παπαζιώγας, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δ. Κατερίνης κος Θωμάς Παπαδημητρίου, ο δημοτικός σύμβουλος κος Γιώργος Ίτσιος, ενώ την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης εκπροσώπησε ο κος Σαρηγιαννίδης Λευτέρης και την Ένωση Χειροσφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας ο αντιπρόεδρος κος Διονύσης Ντόβας.