ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

4.500 ευρώ στον 17χρονο αντί για πενθήμερη εκδρομή


eua230413 250x180 4.500 ευρώ στον 17χρονο αντί για πενθήμερη εκδρομήΣτον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται από την Τρίτη (23/04) ο 17χρονος Γρηγόρης Παπαγιάννης, ο οποίος παρέλυσε από την αριστερή πλευρά μετά από black out που υπέστη μηχάνημα κατά τη διάρκεια λεπτής χειρουργικής επέμβασης στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και στη συνέχεια θα μπει στα στάδιο της πλήρους αποκατάστασης. Στο πλευρό του βρίσκεται όλο το νησί και όχι μόνο, με τους συμμαθητές του να φροντίζουν να δείξουν και έμπρακτα τη συμπαράσταση τους.
Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, συγκέντρωσαν το ποσό των 4.500 ευρώ και το παρέδωσαν στους γονείς του 17χρονου για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της όλης διαδικασίας. Μάλιστα, σημειώνεται, ότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για την πενθήμερη εκδρομή τους.
Όσον αφορά την κατάσταση του νεαρού, έχει αρχίσει σιγά-σιγά να συνέρχεται και να ενεργοποιούνται οι μυικοί ιστοί και τα κύτταρα στην αριστερή του πλευρά ενώ ο γιατρός που τον εγχείρισε στη Λέσβο, είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να επανέλθει 100%.