ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

6 beauty tips για σένα που φοράς φακούς επαφής!


Είναι σίγουρα από τα πιο βολικά πράγματα που έχουν εφευρεθεί! Αλλά χρειάζεται λίγο παραπάνω προσοχή όταν κάνεις... το μακιγιάζ σου ώστε να διατηρήσεις την υγεία των ματιών σου!
Να κάποια μικρά tips με τα οποία θα είσαι πάντα όμορφη με τους φακούς σου και θα αποφύγεις τυχόν προβλήματα.

1. Κράτησέ τους καθαρούς
Πάντα να πλένεις τα χέρια σου πριν φορέσεις τους φακούς σου. Τυχόν υπολείμματα από κρέμες ή λόσιον μπορούν να ερεθίσουν τα μάτια σου!
2. Φόρεσέ τους πριν κάνεις το μακιγιάζ σου
Έτσι θα είναι πολύ πιο έυκολο να τους κρατήσεις καθαρούς. Επίσης είναι καλό να τους βγάζεις πρώτα πριν ξεβαφτείς, πάντα πολύ προσεκτικά!
3. Δώσε προσοχή στα προιόντα που χρησιμοποιείς
Όσες φοράνε φακούς πρέπει να δίνουν μια μεγαλύτερη προσοχή στα προιόντα που επιλέγουν. Προτίμησε υποαλλεργικά καλλυντικά και προιόντα που αναγράφουν στην ετικέτα τους το χαρακτηρισμό oil-free.
4. Μην βάζεις μολύβι στο εσωτερικό του ματιού
Ίσως αυτό να μην σ’αρέσει αλλά το μολύβι στο εσωτερικό του ματιού μπορεί να φράξει τους δακρυγόνους αδένες και να προκληθεί ξηροδερμία, θολούρα και ακόμα χειρότερα μόλυνση!
5. Προσοχή με τη πούδρα
Και με οποιδήποτε καλλυντικό είναι σε σκόνη! Χρησιμοποίησε προιόντα σε κόμπακτ μορφή ή κράτα τα μάτια σου κλειστά όταν τα εφαρμόζεις. Στη περίπτωση των σκιών για τα μάτια καλύτερα είναι να βρέχεις λίγο το πινελάκι πρώτα.
6. Η μάσκαρα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση
Αυτό σημαίνει πως αν έχει κόμπους ή νιφάδες μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στο εσωτερικό του ματιού σου! Και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλεις!
faysbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.