ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η επανάσταση της ισπανικής μόδας ήρθε και στην Ελλάδα! Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή γυναικείας ένδυσης, αξεσουάρ και μακιγιάζ Shana.

Η επανάσταση της ισπανικής μόδας ήρθε και στην Ελλάδα!Αν αναζητάτε τα τελευταία trends της μόδας για ένα απόλυτα νεανικό & μοντέρνο look, η συλλογή γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ του «νεοφερμένου» Ισπανικού brand Shana, έρχεται να σας εντυπωσιάσει αποκλειστικά, στο Athens Metro Mall. Υπακούοντας στη φιλοσοφία της «Γρήγορης Μόδας», όλα τα ρούχα και αξεσουάρ – που ξεκινάνε από €1,99 και δεν ξεπερνούν τα €9,99 κατά μέσο όρο- ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, μεταμορφώνοντας σας στο απόλυτο Shana Girl από το πρωί ως το βράδυ! Shana Girl…Every Day! Πλεκτά φορέματα και ζακέτες, μάλλινα πουλόβερ, denim jeans, υφασμάτινα σακάκια, T- Shirts & Tee’s με στάμπες σε έντονα και πρωτότυπα σχέδια, δημιουργούν το πιο άνετο και μοντέρνο look για την έντονη καθημερινότητα μιας αυθεντικής fashion addict! Συνδυάστε τα με trendy αξεσουάρ όπως πολύχρωμα φουλάρια, κομψούς μπερέδες, γάντια αλλά και αμέτρητα βραχιόλια, σκουλαρίκια και άλλα έξυπνα gadgets.
Shana Girl…Every Night! Δερμάτινα κολάν, mini φούστες, animal printed κορμάκια, εντυπωσιακά top από δαντέλα, Tee’s με μεταλλικές λεπτομέρειες αλλά και μοναδικά βραδινά φορέματα, κεντημένα με παγιέτες και άνετα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα, συντροφεύουν κάθε sexy και δυναμικό party girl της Shana, στις νυχτερινές βόλτες στην πόλη!
Αφεθείτε στους μικρούς «γυναικείους εθισμούς» του shopping και ολοκληρώστε το ακαταμάχητο look ενός αυθεντικού Shana Girl, επιλέγοντας τα αγαπημένα σας αρώματα και προϊόντα μακιγιάζ, μέσα από μια ιδιαίτερα μοντέρνα και παιχνιδιάρικη γκάμα χρωμάτων σε πολύ ελκυστικές τιμές.