ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σέξι και στα 44 η Τζένιφερ Λόπεζ


Η ερωτική ζωή της Λατίνας σούπερ σταρ ήταν πάντα πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική από την καριέρα της - Διαβάστε τα πάντα για τον πολυτάραχο βίο της και τους άντρες που τον «σημάδεψαν»

Τα 44 χρόνια κλείνει σήμερα η τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός Jennifer Lopez και το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά από τις ευχές των αμέτρητων fans της από όλον τον κόσμο.

Η Lopez γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέα Υόρκης στις 24 Ιουλίου 1969 από Πορτορικανούς γονείς και ξεκίνησε να εργάζεται ως χορεύτρια. Στα 16 της εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο παίζοντας στην ταινία «My Little Girl». Το πρώτο της single «If You Had My Love», το 1999, εκτοξεύεται κατευθείαν στον νούμερο 1 του Billboard και την κάνει γνωστή σε όλον τον κόσμο. 

Η ερωτική ζωή της τραγουδίστριας ήταν πάντα πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική από ό,τι η υπόλοιπη ζωή της. Παντρεύεται για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 1997 τον Κουβανό ηθοποιό Ojani Noa. Ο γάμος κρατάει μόνο ένα χρόνο. Δυο χρόνια μετά στο πλευρό της εμφανίζεται ο γνωστός ράπερ Sean Combs, με τον οποίο η Lopez ζει μια ταραχώδη σχέση. Όταν χωρίζουν η τραγουδίστρια γίνεται ζευγάρι με το χορευτή της Cris Judd, με τον οποίο ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Ο γάμος όμως και σε αυτήν την περίπτωση διαρκεί ένα χρόνο.

Η επόμενη -ταραχώδης και πάλι- σχέση της είναι αυτή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ben Affleck, τον οποίο η Lopez ερωτεύεται πολύ και θέλει να παντρευτεί. Το ζευγάρι αρραβωνιάζεται το Νοέμβριο του 2002, αλλά τελικά στην εκκλησία δεν φτάνει. Ο Affleck κάνει πίσω λόγω της μεγάλης πίεσης των μίντια. 

Μετά το χωρισμό της η Lopez γίνεται ζευγάρι με τον καλό της φίλο Marc Anthony με τον οποίο παντρεύεται το 2004. Το ζευγάρι αποκτάει δυο παιδιά, τα δίδυμα, Max David και Emme Maribel. Τον Ιούλιο του 2011 η Lopez χωρίζει για τρίτη φορά. Σήμερα η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον 25χρονο χορευτή Casper Smart, με τον οποίο βγαίνει από τον Οκτώβριο του 2011.