ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Η Συνταγή της Ημέρας

Γαύροι στο φούρνο
Υλικά συνταγής:

1½ κιλό γαύροι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
χυμός από 2 λεμόνια
1 κ.γ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία συνταγής:

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα γαυράκια.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στο γκριλ.

Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί με το γαύρο μέσα στο ταψί. Στρώνουμε τα ψαράκια να είναι ομοιόμορφα απλωμένα στο ταψί μας και ψήνουμε στη μεσαία σχάρα για περίπου 30 λεπτά.

Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε τη ρίγανη.