ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Cameron Diaz: Έκλεισε τα 41 και είναι πιο σέξι από ποτέ!

Τα 41 της χρόνια έκλεισε μια από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες του κόσμου, η αγαπημένη των αντρών, η Αμερικανίδα ηθοποιός Cameron Diaz. Η Cameron γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1972 στο San Diego της Καλιφόρνια, από πατέρα Κουβανοαμερικανό και μητέρα Αγγλογερμανίδα και το πλήρες όνομά της είναι Cameron Michelle Diaz.
Στα 16 της γνωρίζει σε πάρτι στο Λος Αντζελες έναν φωτογράφο, ο οποίος της προτείνει να ασχοληθεί με το modelling και να συνεργαστεί με το γνωστό πρακτορείο Elite. Με σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς της, η Diaz το κάνει με πρώτο μισθό τα 130 δολάρια! Μέχρι τα 20 της εργάζεται ως μοντέλο και κάνει φωτογραφίσεις στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, το Μεξικό το Μαρόκο και το Παρίσι, για περιοδικά και κατάλογους μόδας. Επίσης κάνει και διαφημιστικά σποτάκια για τους Nivea, LA Gear, Calvin Klein και Coca Cola κερδίζοντας τη μέρα πάνω από δυο χιλιάδες δολάρια.
Το 1994 εντελώς τυχαία κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην ταινία «The Mask» και εντυπωσιάζει. Το σέξι προσωπάκι της και το τέλειο σώμα της κάνουν όλους να μιλάνε για τη νέα αγαπημένη της Αμερικής, το τέλειο California girl. Οι προτάσεις αρχίζουν να έρχονται. Ακολουθούν οι ταινίες «The Last Supper» (1995), «She’s The One» (1996), ενώ η επόμενη εμφάνισή της είναι με τον Keanu Reeves στο «Feeling Minnesota» (1996). Ακολουθεί το «My Best Friend’s Wedding» (1997) με την Julia Roberts το οποίο σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 1998 η Cameron κερδίζει μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο της στην ταινία «There’s Something About Mary». Ένα χρόνο αργότερα έρχεται μια ακόμη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για το έργο «Being John Malkovich». Aκολουθούν οι ταινίες «Charlie’s Angels», «Gangs of New York», «The Holiday», «Bad Teacher» και άλλες.
Στην προσωπική της ζωή τα πράγματα για την Cameron ήταν πάντα δύσκολα καθώς η ηθοποιός έκανε πολλές σχέσεις, χωρίς όμως κάποια από αυτές να έχει αίσιο τέλος. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Ενας από τους πρώτους της δεσμούς ήταν αυτός με τον παραγωγό Carlos de la Torre, με τον οποίο ήταν μαζί από το 1990 μέχρι το 1994. Στη συνέχεια η Cameron συνδέθηκε με τον ηθοποιό Vincent D’Onofrio ενώ το 1995 έγινε ζευγάρι με το συνάδελφό της Matt Dillon.
Το 1999 γνωρίζει τον μουσικό και τραγουδιστή Jared Leto, με τον οποίο αρραβωνιάζεται. Είναι μαζί του 4 χρόνια αλλά η σχέση τους κάποια στιγμή φτάνει στο τέλος της. Το 2003 και για 2 χρόνια η Cameron βγαίνει με τον τραγουδιστή και ηθοποιό Justin Timberlake. Ο tabloid Τύπος κάνει λόγο για γάμο, κάτι που όμως δεν γίνεται καθώς το ζευγάρι χωρίζει.  
Το 2010 γνωρίζει τον σταρ του μπέιζμπολ Alex Rodriguez, με τον οποίο συζεί στο σπίτι του στο Μαϊάμι. Και ενώ γράφεται ότι οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι χωρίζουν
Πηγή: protothema.gr