Τι θα χρειαστείτε:
• 3 φλιτζάνια καλαμπόκι
• 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
• Τον χυμό και το ξύσμα από μισό λεμόνι
• 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
• ¼ φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό
• Αλάτι και πιπέρι
Πως θα το ετοιμάσετε:
Βράστε το καλαμπόκι, στραγγίξτε το και σοτάρετέ το σε ένα τηγάνι. Στη συνέχεια, συνδυάστε το με την ντομάτα, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι.
Έπειτα, αφού το δοκιμάσετε, προσθέστε αν θέλετε λίγο ακόμη αλάτι ή λεμόνι, ανάλογα με τα γούστα σας. Είστε έτοιμοι!