ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκαριστικό! Ναρκωτικό «τρώει» τη σάρκα των χρηστών [σκληρες εικόνες & βίντεο]

krokodil-570
Ένα νέο ναρκωτικό το οποίο ονομάζεται «κροκοντίλ» έκανε την εμφάνιση και «τρώει» τη σάρκα των χρηστών ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω!
Σύμφωνα με την Daily Mail, τα πρώτα κρούσματα εμφανίστηκαν πριν λίγες μέρες στην Αριζόνα των ΗΠΑ και έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στις Αρχές που φοβούνται για επιδημία.
Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Δηλητηριάσεων στις ΗΠΑ, σοκαρίστηκαν έπειτα από την επίσκεψη στα επείγοντα δύο ανθρώπων που έπαιρναν το ναρκωτικό. Το δέρμα τους κρεμόταν και τα κόκαλα τους ήταν εκτεθειμένα. Οι δύο τους είπαν στους γιατρούς ότι έπαιρναν κροκοντίλ.
Το ναρκωτικό είναι ήδη αρκετά δημοφιλές στη Ρωσία. Το κροκοντίλ φτιάχνεται στο σπίτι, είναι τρεις φορές φθηνότερο από την ηρωίνη και οι χρήστες για να το φτιάξουν ανακατεύουν κωδεΐνη με βενζίνη ή πετρέλαιο. Έπειτα το φιλτράρουν και το  χορηγούν στο σώμα τους είτε με ένεση είτε πίνοντας το.
Η τακτική χρήση του κροκοντίλ προκαλεί ανατριχιαστικές συνέπειες στο σώμα των χρηστών. Οι φλέβες των εθισμένων σπάνε, το δέρμα πρασινίζει και γίνεται τραχύ σαν του κροκόδειλου, εξ’ ου και η ονομασία κροκοντίλ. Επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί γάγγραινα και η σάρκα αρχίζει να σαπίζει.