ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες – 6 γυναίκες αφηγούνται τι είναι για αυτές ικανοποίηση στο σεξ

orgasm-570
Σε έρευνα που πραγματοποίησε το The Journal of Sexual Research, 449 γυναίκες που είναι σε σχέση, κλήθηκαν να απαντήσουν τι είναι για αυτές η σεξουαλική ικανοποίηση και πως επιτυγχάνεται. 
Πάντοτε γκρίνιαζες ότι δε μπορείς να διαβάσεις το μυαλό των γυναικών και ευχόσουν να ήσουν ο Μελ Γκίμπσον στο «Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες».
Η έρευνα του συγκεκριμένου περιοδικού έρχεται για να σου λύσει τα χέρια. Ακολουθούν έξι μαρτυρίες, ενδεικτικές του τι πρέπει να κάνεις, για τον ορισμό της σεξουαλικής ικανοποίησης μιας γυναίκας. Πάρε χαρτί και μολύβι.
«Όταν ο άντρας μου δε σταματάει (το σεξ) όταν ολοκληρώνει αλλά μου δίνει να καταλάβω ότι η δική μου ολοκλήρωση θα είναι η σεξουαλική ικανοποίησή του»
«Για μένα η ικανοποίηση δε βρίσκεται στη σεξουαλική επαφή αλλά σε ότι οδηγεί σε αυτή και το πως νιώθω κατά τη διάρκεια» (ναι για τα προκαταρκτικά μιλάει)
«Να εξερευνούμε τις σεξουαλικές επιθυμίες ο ένας του άλλου με σεβασμό και αμοιβαιότητα»
«Ξεκινάει πολύ πριν τη σεξουαλική-σωματική επαφή. Θέλω ο άλλος να με συνταράξει σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Θέλω όλο το πακέτο»
«Σημαίνει να αισθάνομαι καλά για το σώμα μου και για το σώμα του άλλου. Να με κάνει ο άλλος να αισθανθώ έτσι»
«Είναι απαραίτητο το συναισθηματικό δέσιμο με τον σεξουαλικό παρτενέρ»
Συνοψίζοντας:
1) προκαταρκτικά μεγάλης διάρκειας στραμμένα κυρίως προς αυτή και όχι μόνο τον εαυτό μας
2) η μαγκιά είναι να ολοκληρώσει αυτή
3) άκου τα θέλω της και σπάσε τα ταμπού της, άνοιξε της νέους ορίζοντες
4) παίξε με το μυαλό της, για να μη χρησιμοποιήσω τη λέξη που αρχίζει από «γ» και τελειώνει σε «α». Το σεξ ξεκινάει πολύ πριν τη ρίξεις στο κρεβάτι. Δείξε πόσο έξυπνος είσαι.
5) Κάνε την να καταλάβει ότι το σώμα της είναι το ωραιότερο σώμα που άγγιξες, ότι είναι το μέρος που θες να γευτείς από πάνω ως κάτω
6) φτιάξε το παραμύθι, μην είσαι απότομος. Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα βράδυ ντύσου πρίγκιπας και αποκάλυψε τα κόλπα και τις τακτικές σου