ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Νεαρό ζευγάρι κάηκε ζωντανό μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο

Νεαρό ζευγάρι κάηκε ζωντανό μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητοΤραγικό θάνατο βρήκαν ένας άνδρας 20 ετών μαζί με τη 19χρονη αγαπημένη του, τα ξημερώματα στη Κύπρο, καθώς απανθρακώθηκαν μέσα στο ίδιο τους το αυτοκίνητο, ύστερα από σφοδρή σύγκρουση σε περίφραξη.
Το αυτοκίνητο μετά τη σφοδρή σύγκρουση τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 2.15 π.μ. σήμερα, μέλη των Αρχών ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, αντιλήφθηκαν φωτιά στο δρόμο Λυμπιών – Αλάμπρας, στη βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας. Αφού μετέβησαν στην περιοχή, διαπίστωσαν ότι υπήρχε φλεγόμενο αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν διαπίστωσαν ένα πτώμα να βρίσκεται έξω από το παράθυρο του οδηγού και ακόμα ένα στη θέση του συνοδηγού.
Με βάση τις έρευνες και τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρεξέκλινε της πορείας του και αφού χτύπησε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, ανατράπηκε και κατέληξε σε χωμάτινο αυλάκι. Η ταυτότητα των θυμάτων εξακριβώθηκε από τις πινακίδες του αυτοκινήτου.