ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Δεν άντεξε ο Ζουγανέλης για τον Μπουλά: Ισορροπεί δύσκολα με τη ζωή, αποφεύγω να τον δω

giannis-zouganelis-570
Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης  Μενεγάκη και αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια για τον Σάκη Μπουλά και τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει με την υγεία του, λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «παλεύει με το σθένος του» και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον αδελφικό του φίλο.
«Είχαμε και τον Σάκη, έφυγε από το πρόγραμμα να πω τι γίνεται... Ο Σάκης τώρα παλεύει με το σθένος του... Στη διάρκεια των προβών είδαμε ότι η ενέργεια που κατέθετε δεν του έκανε καλό και τον έριχνε, οπότε είπαμε να σταματήσει. Τώρα ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή... πάρα πολύ δύσκολα, γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους. Το ότι κρύβουμε μερικά πράγματα δεν το καταλαβαίνω ποτέ... σέβομαι όμως τον αδερφό του το Νίκο, την κοπέλα του. Είναι σε μια φάση που το παλεύει, δεν τον έχω ξαναδεί πιο γλυκό. Είναι πάρα πολύ γλυκός. Γνωρίζει... είναι τρυφερός, γλυκός...» είπε με απόλυτη ειλικρίνεια και φανερή συγκίνηση στα μάτια του ο Γιάννης Ζουγανέλης, για έναν άνθρωπο που είναι φίλοι 40 χρόνια και όπως είπε τον έχει δει περισσότερο από τον αδερφό του, τώρα όμως λέει ότι αποφεύγει να τον δει.
«Καμιά φορά η φθορά όταν την βλέπεις στον άλλον, ξεχνάς ότι εν δυνάμει, μπορεί να είσαι εσύ αυτός κάποια στιγμή. Παίρνεις δύναμη από την αδυναμία του άλλου, εγώ δεν το κάνω ποτέ...Σκέψου ότι αποφεύγω πολλές φορές να τον δω, γιατί δεν θέλω να φανώ εγώ ισχυρός σε σχέση με έναν που είναι στη φθορά του. Ο ίδιος θέλει να τους βλέπει όλους τους φίλους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.