ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Οποιο φρέσκο γάλα θες με μισό ευρώ

Οποιο φρέσκο γάλα θες με μισό ευρώ
Όλα τα γάλατα του 1 lt φθηνότερα 0,50€ και όλα τα φρέσκα γάλατα με μισό ευρώ!

Επειδή η ελληνική οικογένεια έχει δικαίωμα στο φθηνότερο γάλα,σας το προσφέρουμε στην απλή έκδοση των 2 ευρώ. Τώρα που η κρίση βαθαίνει και τα ελληνικά νοικοκυριά δοκιμάζονται σκληρά, το Θέμα σας προσφέρει το πλέον απαραίτητο προιόν διατροφής σε πιο προσιτή τιμή :

Δευτέρα και Τρίτη 

•    όλα τα φρέσκα γάλατα του 1lt 0,49€, συνδυαστικά με την προσφορά της εταιρείας Μαρινόπουλος και

•    όλα τα υπόλοιπα γάλατα του 1lt (δηλ. υψηλής παστερίωσης κλπ) 0,50€ φθηνότερα από την τιμή στο ράφι.

Από Τετάρτη έως και Σάββατο•    όλα τα γάλατα του 1lt (φρέσκα, υψηλής παστερίωσης κλπ) 0,50€ φθηνότερα.

Είναι γνωστό ότι η εταιρεία Μαρινόπουλος κάθε Δευτέρα και Τρίτη προσφέρει όλο το φρέσκο γάλα του 1lt στην προνομιακή τιμή των 0,99€.

Και αυτή την Κυριακή, το Πρώτο Θέμα προσφέρει στους αναγνώστες του 0,50€ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Έτσι, τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορείτε να αγοράσετε το 1lt φρέσκο γάλα 0,49€.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 17/3 έως και το Σάββατο 22/03 στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour σε όλη την Ελλάδα. 

Το εκπτωτικό κουπόνι για το γάλα θα το βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας στην απλή έκδοση των 2 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για όλα τα γάλατα του εμπορίου σε συσκευασία του ενός λίτρου και για μία μόνο συσκευασία ανά κουπόνι. Στη πρώτη σελίδα επίσης θα υπάρχει και η γνωστή σε όλους  δωροεπιταγή των 5 ευρώ για τα ψώνια σας από το super market.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.