ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

5 κόλπα για να σου είναι πιστός!



Tον θέλεις μόνο για σένα, έτσι δεν είναι; Δεν έχεις καμία όρεξη να ψάχνεσαι, αν θα σου μείνει πιστός ή όχι! Θέλεις αν το ξέρεις με σιγουριά, ότι θα έχει μάτια μόνο για σένα!

Ότι θα αγαπάει μόνο εσένα και καμία άλλη! Το αξίζεις, σίγουρα. Το μπορείς όμως; Γιατί οι άντρες, έχουν το μυαλό τους και να δουν λίγο πιο πέρα από τη σχέση τους. Πώς μπορείς να τον κάνεις τόσο πιστό, που ι φίλοι του να τρώνε τα μούτρα τους, όταν θα προσπαθούν να τον παρασύρουν; μάθε 5 απόλυτα ερωτικά τρικ, που είναι αλάνθαστα!

Γίνε αναντικατάστατη στον έρωτα για αυτόν!

Ο έρωτας είναι το σημαντικότερο κομμάτι της σχέσης. Και είναι και ο λόγος που συνήθως οι άντρες διαλέγουν να περπατήσουν παράνομα. Είτε γιατί το σεξ που έχουν μέσα στη σχέση είναι μονότονο και για τους δύο, είτε από επιθυμία να γνωρίσουν κάτι εντελώς καινούριο, ακόμα και αν η σχέση που έχουν τους καλύπτει. Ναι, αλλά υπάρχει τρόπος, να μην θέλει να πάει πουθενά και με καμία άλλη!

Πώς; Κάθε άντρας έχει τα δικά του μυστικά, τον δικό του, εντελώς προσωπικό τρόπο που απογειώνεται στον έρωτα. Λοιπόν, δεν πρέπει να κάνεις απλά έρωτα, πρέπει να ΤΟΥ κάνεις έρωτα, αν θέλεις να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Να κάνεις έρωτα όπως θέλει και όπως δεν θα του κάνει καμία άλλη! Γίνε τολμηρή, μάθε τα μυστικά του, ικανοποίησε πόθους και φαντασιώσεις. Με ποια άλλη θα μπορέσει να κάνει τόσα πολλά!

Άλλαξε Άρωμα!

Το άρωμα είναι πολύ σημαντικό πράγμα στην ερωτική διέγερση. Και μόνο η αλλαγή του αρώματος, θα του φέρει μια γλυκιά ταραχή, σαν να είναι με μια ολότελα άγνωστη γυναίκα! Δοκίμασε να μην το φορέσεις πριν από το βράδυ, στο σκοτάδι . Ξάπλωσε με το αισθησιακό άρωμα που δεν έχεις βάλει ποτέ, και αφέσου στα χάδια του και τα φιλιά του, καθώς θα θέλει να σε ανακαλύψει ξανά! Μπορείς να ανανεώνεις αυτή την αίσθηση και με αρωματικά έλαια και σαπούνια, που προσφέρουν ποικιλία και είναι και διεγερτικά!

Άλλαζε συχνά ερωτική συμπεριφορά!

Αν είσαι ντροπαλή και συνήθως του αφήνεις την πρωτοβουλία, ξάφνιασε τον με μια απαιτητική βραδιά. Δεν υπάρχει λόγος για πραγματική ντροπή, με τον άνθρωπό σου είσαι! Και εσύ θα διερευνήσεις πτυχές του ερωτισμού σου που δεν τις έχεις αγγίξει, και ο σύντροφός σου θα αφεθεί στο πρωτόγνωρο συναίσθημα ότι είσαι μια άλλη! Αν πάλι είναι συνηθισμένος στην έντονη σεξουαλικότητά σου, δοκίμασε να παίξεις παιχνίδια αθωότητας και αποπλάνησης! Θα ξετρελαθεί, έτσι κι αλλιώς οι άντρες τρελαίνονται για αυτό το είδος του έρωτα! Γιατί να το βρει αλλού και όχι σε εσένα!

Δώστου κίνδυνο!

Ναι, οι άντρες ξετρελαίνονται να συνδυάζουν τον κίνδυνο με την ερωτική διάθεση! Αν του δίνεις την ευκαιρία από καιρό σε καιρό να βγάζει από μέσα του το πνεύμα περιπέτειας και να ζείτε μια στιγμή έντονου πάθους σε καταστάσεις σχετικά ακραίες, έξω από τα συνηθισμένα, το μόνο πράγμα που θα σκέφτεται θα είναι πότε θα του κάνεις ξανά τέτοιο δώρο, και όχι πώς θα πάει με άλλη! Το τέλειο είναι οι δημόσιοι χώροι. Δεν είναι ανάγκη να εκτεθείτε. Λίγο ερωτικό παιχνίδι σε μια γωνιά ενός μαγαζιού, φτάνει για να τον κάνει να τρελαθεί, και να τρέχει πίσω σου μέχρι να φτάσετε σπίτι!

Άναψέ τον από πριν!

Αν είσαι εσύ που του δίνεις υποσχέσεις και τον περιμένεις, πότε θα προλάβει να κοιτάξει δεξιά και αριστερά; Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι το σεξ, όσο και αν το στερεότυπο λέει άλλα, οι άντρες το χρειάζονται γι αν α νιώσουν αγάπη και επιβεβαίωση . Αν κάνεις κατάληψη στο μυαλό του με τις υποσχέσεις σου, τα υπονοούμενά σου, την ερωτική ίντριγκα, θα τρελαθεί μέχρι να σε πάρει αγκαλιά! Και θα είναι όλος μα όλος δικός σου!

Πηγή: oroskopos.tv