ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Σάρωσε ο ανασχηματισμός.


Σε σαρωτικό ανασχηματισμό προχώρησε  ο Αντώνης Σαμαράς απαλλάσσοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη από τα υπουργικά του καθήκοντα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την απαλλαγή την  ζήτησε ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης διότι τον τελευταίο καιρό είχε πάθει υπερκόπωση από την πολλή δουλειά. Διότι από την μία έπρεπε να πουλάει τα βιβλία του στην τηλεόραση και από την άλλη να τρέχει από κανάλι σε κανάλι δίνοντας συνεντεύξεις.  Μάλιστα τις ημέρες που ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στον Ενικό , δούλευε μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα. Ένα κορμί ήταν , δεν άντεξε. Κλάταρε.

Πλέον ο Άδωνης Γεωργιάδης θα έχει περισσότερο χρόνο για να μας επισκέπτεται στα σπίτια μας μέσω των τηλεοπτικών καναλιών , ενώ θα μπορέσει επιτέλους να εκδώσει τα απομνημονεύματα του τα οποία θα γίνουν δικά σας με 9.99 ευρώ αν τηλεφωνήσετε τώρα!

Στην θέση του Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο υγείας τοποθετήθηκε ο Μάκης Βορίδης ο οποίος από την μία φαίνεται περισσότερο βασταγερός από τον Άδωνη Γεωργιάδη και από την άλλη δεν είναι τόσο πολυάσχολος αφού δεν πουλάει βιβλία στην τηλεόραση.

Πάντως η φιλοσοφία του υπουργείου υγείας δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά αφού τόσο ο Μάκης Βορίδης όσο και ο Άδωνης Γεωργιάδης έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Είναι και οι δύο φασίστες.

Κατά τα άλλα έφυγε ο Γιάννης Στουρνάρας από το υπουργείο οικονομικών και ήρθε ο Γκίκας Χαρδουβέλης οπότε να θυμηθούμε πλέον να μην μαζεύουμε αποδείξεις για τον Γιάννη Στουρνάρα αλλά για τον Γκίκα Χαρδουβέλη.

Επίσης ο Σίμος Κεδίκογλου δεν θα εκπροσωπεί πλέον την κυβέρνηση αφού του έφαγε τη θέση η Σοφία Βούλτεψη γεγονός που οδηγεί στην ανεργία τον Σίμο Κεδίκογλου αφού του έχει αφαιρεθεί η δημοσιογραφική ιδιότητα. Εκτός αν αναστηθεί η Ρούλα Κορομηλά και τον πάρει σε κανένα πρωινάδικο για να μαγειρεύει.

Το νέο λαγωνικό στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ θα είναι ο Βασίλης Κικίλιας ενώ ο Νίκος Δένδιας θα πάει στο υπουργείο ανάπτυξης μπας και μας κάνει περισσότερο ανταγωνιστικούς. Οπότε οι εγχώριες τρομοκρατικές ομάδες ξεκίνησαν τριήμερους εορτασμούς για να γιορτάσουν το γεγονός.

Στο υπουργείο υγείας , έπειτα από μακρά περιπλάνηση μεταξύ Πασόκ , 58 κατασκευαστών  κόμματος και Ελιάς , κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος καταφέρνει να επιβιώνει σούρνωντας , γλύφοντας και με τα κέρατα του.

Στις υπόλοιπες υπουργικές θέσεις δεν έχει πολλές αλλαγές γιατί μπορεί να είπαμε για σαρωτικό ανασχηματισμό αλλά μην κάνουμε και μπουρδέλο την κυβέρνηση.