ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Η προπονητολογία στα γήπεδα και ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας

Η προπονητολογία στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας. Ποιοί πήγαν πού. Ξεκινάει την άλλη εβδομάδα η μεταγραφική περίοδος στο ..
πανελλήνιο με την προπονητολογία να οργιάζει μια ακόμη φορά στην περιοχή μας. Και είναι λογικό αυτό αφού οι 60 περίπου ομάδες με αυτές των εθνικών κατηγοριών, έχουν να διαμορφώσουν το ρόστερ τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Στην Αναγέννηση Σφενδάμης τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, δεν έχουν κατασταλάξει στο θέμα του προπονητή και αναμένονται εξελίξεις. Ο Θερμαϊκός Κορινού ανακοίνωσε τον Μάκη Τερζόπουλο ενώ ο ΓΑΣ Σβορώνου συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και τον Γιάννη Βαρβούτη να την υλοποιεί. Ο Απόλλωνας του Λιτοχώρου συμφώνησε με τον Ρούλη Παπαδόπουλο που μετά την πολύ καλή περσινή χρονιά με την Σφενδάμη, ετοιμάζεται και πάλι για μεγάλα πράγματα στους πρόποδες του Ολύμπου. 

Εθνικός Κατερίνης και Μπάμπης Μουστακίδης, φαίνεται να έχουν δώσει τα χέρια. Οστόσο δεν ανακοινωθεί επίσημα κάτι και περιμένουμε κι εμείς τις ανακοινώσεις. Στον Κολινδρό δε συνεχίζει ο Ηλίας Τζιόκας και τα «τσακάλια» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.
Με την ίδια συνταγή συνεχίζει και ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς που θα έχει τον Νίκο Μανίκα στην τεχνική του ηγεσία ενώ και ο Απόστολος Τζόβας μπορεί να εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος, δηλώνει όμως παρόν και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιστικά στην ομάδα.
Και στην 25η Μαρτίου δε φαίνεται να αλλάζουν τα πράγματα στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας. Η συνεργασία με τον Στέργιο Γιώτσα σε όλους τους τομείς, θα καλύψει και αυτό το κομμάτι το οποίο θα αναλάβει κάποιος απο τους συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού σε συνεργασία με τον ίδιο.
Στην Δρυάνιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι ανακοινώθηκε ο Βαγγέλης Μύθημης. Ο πρώην τεχνικός της 2ης ομάδας του Αιγινιακού και προπονητής τερματοφυλάκων του Βατανιακού.
Στην Ακαδημία Πλαταμώνα ο Στέλιος Καλαϊτζίδης τα βρήκε σε όλα με τη νέα διοίκηση και θα καθήσει στον πάγκο των "Νοτίων",  ενώ ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες για τον Αριστοτέλη Καταχά που θα έχει συνεργασία φέτος και με τον Αιγινιακό.
Η Πύδνα Κίτρους θα συνεχίσει την πετυχημένη της πορεία με τον Διονύση Τοκατλίδη στον πάγκο. Στους Διόσκουρους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι προθέσεις του προέδρου Γιώργου Κοκαβίδη με το θέμα να είναι ρευστό. Ο Γ. Ολύμπιος Λόφου συνεχίζει με τον Βαγγέλη Μπάκα και την επόμενη χρονιά σε μια πετυχημένη διαδρομή. Τέλος ο Διαγόρας Σεβαστής, συμφώνησε με τον πρώην προπονητή του Άρη Κοκκινοπλιτών και την Περίστασης Σωτήρη Ζιώγα.

Σύντομα θα επανέρθουμε με την κίνηση στη Β΄και τη Γ΄κατηγορία, με ότι νεώτερο υπάρχει και δεν έκλεισε στην Α΄καθώς και την μεταγραφολογία σε όλες τις ομάδες της περιοχής μας. http://pieriasport.blogspot.gr