ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Χόρστ Χέλντ της Σάλκε: «Τώρα δεν πάει πουθενά ο Κυριάκος…».Απέκλεισε το ενδεχόμενο πώλησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου, τουλάχιστον ..

«Τώρα δεν πάει πουθενά ο Κυριάκος…»
στην παρούσα φάση, ο τεχνικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ μιλώντας στο www.sport-fm.gr. Ποια η στάση του παίκτη.
«Τώρα δεν πάει πουθενά ο Κυριάκος…»
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραμένει μέχρι νεωτέρας ή τουλάχιστον όσο αποδεικνύεται πως μπορεί να προσφέρει λύσεις στην άμυνα της Σάλκε, στο δυναμικό του γερμανικού συλλόγου. Αυτό κατέστησε σαφές μιλώντας στο www.sport-fm.gr ο τεχνικός διευθυντής των «βασιλικών μπλε», Χορστ Χελντ.
«Στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Ο Κυριάκος έχει κληθεί να βρίσκεται την 1η Ιουλίου στην προετοιμασία.
«Τώρα δεν πάει πουθενά ο Κυριάκος…» 

Θέλουμε να δούμε σε τι επίπεδο είναι από πλευράς φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης μετά τους τραυματισμούς που είχε και θέλουμε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε σαν αντικαταστάτη του Σαντάνα που θέλουμε να πουλήσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κανέναν ποδοσφαιριστή μας, πόσο μάλλον για τον Κυριάκο.
Στα μέσα Αυγούστου κι εφόσον διαπιστωθεί πως δεν μπορεί να διατηρηθεί στο ρόστερ της Σάλκε, θα αποφασιστεί αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή θα μπει στη λίστα των υπό πώληση παικτών»,
δήλωσε ο Χορστ Χελντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, ο ίδιος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016, έχει ζητήσει να πάρει μεταγραφή, αλλά το αίτημα αυτό δεν έχει γίνει αποδεκτό.
Το γεγονός αυτό συντηρεί φήμες που αναφέρουν ότι ίσως πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια του 22χρονου άσου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
http://pieriasport.blogspot.gr