ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Κατάργηση αργίας Αγίου Πνεύματος Με την υπογραφή Τρόικας – Κυβέρνησης
          Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι βάσει του Νόμου 3996/2011 καταργείται το δικαίωμα των τέως Νομαρχών να ορίζουν έως πέντε ημέρες το έτος ως αργίες (συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Αγίου Πνεύματος). Συνεπώς, η απόφαση Νομάρχη Πιερίας με την οποία είχε οριστεί η ημέρα του Αγίου Πνεύματος ως αργία για τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα τροφίμων του Νομού μας, δεν είναι πλέον σε ισχύ, οπότε και η Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 είναι εργάσιμη ημέρα για όλο τον ιδιωτικό τομέα και η αγορά της πόλης μας θα λειτουργήσει κανονικά τις ώρες 09.00 – 14.30.
          Για μια ακόμη φορά με την ψήφιση του ως άνω Νόμου και τη μνημονιακή δέσμευση της Κυβέρνησης και της τρόικας, καταργούνται επίσημες αργίες (μόνο στον ιδιωτικό τομέα και όχι στο Δημόσιο) και επιδιώκεται η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των επιχειρήσεων, κατ’ εντολή των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνονται οι προθέσεις της Κυβέρνησης, ποιους κατ’ ουσίαν εξυπηρετεί και ποια συμφέροντα διαφυλάσσει με τις αποφάσεις της. Απροκάλυπτα πλέον, επιχειρούν να καταργήσουν τις παραδόσεις της χώρας μας, τα ήθη και έθιμά μας αλλά κυρίως τους ισχυρούς θρησκευτικούς και οικογενειακούς δεσμούς που μας χαρακτηρίζουν ως Έλληνες.
          Επιτέλους, χρήματα λείπουν από τον κόσμο και όχι ο χρόνος.16ης Οκτωβρίου 2,   Κατερίνη  601 00    Τηλέφωνο : 23510 – 27713   Fax : 23510 – 77713
e-mail :  eskat@otenet.gr
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.