ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Με παγωμένο χυμό ροδάκινο λούστηκε ο Αντώνης Σαμαράς


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο Αντώνης Σαμαράς διαμαρτυρήθηκε για το κακό που συμβαίνει στον κόσμο ολόκληρο ρίχνοντας πάνω στο κεφάλι του έναν κουβά γεμάτο παγωμένο χυμό ροδάκινο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έβαλε τον Άδωνι Γεωργιάδη να τον καταγράφει με το κινητό του μιας και ο βουλευτής της ΝΔ παίζει την τεχνολογία στα δάχτυλα, ενώ τον κουβά τον έχυσε...
στο κεφάλι του ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

«Όλος ο κόσμος ρίχνει παγάκια για να υποστηρίξει τη μάχη εναντίον μιας ασθένειας η οποία δεν έχει γιατρειά επειδή δεν συμφέρει οικονομικά τις φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ αποφάσισα να συνδυάσω τη νέα μόδα δείχνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή μου σε όλους τους ροδακινοπαραγωγούς που επλήγησαν από την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε μετά το ροδακινομπουγέλωμα ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της ΝΔ ελπίζει πως κι άλλοι ηγέτες χωρών που δεν έχουν τι να κάνουν τα απούλητα γεωργικά τους προϊόντα θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του, ενώ προέτρεψε και τους αγρότες και κτηνοτρόφους να μην θάβουν τις σάπιες παραγωγές τους, αλλά να τις ανακατεύουν με παγάκια και να κάνουν δροσιστικά ντους.

«Πιστεύω ότι ο καύσωνας των τελευταίων ημερών ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό κι ένα παγωμένο μπάνιο με ζαρζαβατικά είναι ότι πρέπει», συμπλήρωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Η πρόταση του πρωθυπουργού ενθουσίασε τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ο οποίος ενέκρινε ένα σημαντικό κονδύλι για να τροφοδοτήσει με πόσιμα παγάκια τουλάχιστον ένα εκατομμύρια άτομα.

Ο ίδιος, φωτογραφήθηκε μπροστά από τα φορτηγά-ψυγεία του δήμου που μετέφεραν τα παγάκια φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και κρατώντας ένα μαύρο πανί που έγραφε με άσπρα γράμματα «όχι ζέστη».

(Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τη μόδα με τα παγάκια και τους κουβάδες, ας διαβάσει και το«Κουβάδες γεμάτους σκ@τά ρίχνουν πάνω τους φτωχοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο»)