ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σχολεία της Κατερίνης για τους καθιερωμένους αγιασμούς

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

  
                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  σε σχολεία της Κατερίνης 
                            για τους καθιερωμένους αγιασμούς

Στους καθιερωμένους αγιασμούς σχολείων της Κατερίνης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, την Πέμπτη  11 Σεπτεμβρίου 2014.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Στέφανο Μπιτόπουλο,  παραβρέθηκε στην τελετή  αγιασμού του Δημοτικού Σχολείου Γανόχωρας, του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, του 4ου  Γυμνασίου  και  4ου  Λυκείου  Κατερίνης.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου ευχήθηκε στους μαθητές καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, πρόοδο και επιτυχία. Συμβούλεψε τα παιδιά να σέβονται και να υπακούν τους δασκάλους και καθηγητές, να συνεχίζουν να ονειρεύονται και να μην εξαιρέσουν το παιχνίδι και τις ανέμελες στιγμές από το πρόγραμμά τους. Στους διδάσκοντες ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο και υψηλό κοινωνικό έργο που επιτελούν με επαγγελματισμό, αγάπη και ευαισθησία και ιδιαίτερα στους γονείς συνέστησε να φροντίζουν, να στηρίζουν και να συμπαραστέκονται στα παιδιά τους και στο φετινό μαθητικό ΄΄στίβο΄΄ των γραμμάτων, που απαιτεί υπομονή, σκληρή δουλειά, συγκέντρωση  και  προγραμματισμό.


«Η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο λίθο για το μέλλον σας και η γνώση το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο εφόδιο στη ζωή σας. Οι γνώσεις, οι αρχές και τα ιδανικά που θα αποκομίσετε από το σχολείο θα σας ανταμείψουν στην πορεία της ζωής σας, γι΄αυτό σας προτρέπω να αξιοποιήσετε με τον  καλύτερο τρόπο τα  χρόνο της μαθητείας σας» τόνισε  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, απευθυνόμενη στους μαθητές.